Perdigital 15 tl ye 5 usd steam kodu

3 numaradan yaptım 15 Kasım da ve 18 Kasım 00.12 de geldi sadece bir tanesi diğerleri ne oldu bilmiyorum
Bana hiçbiri gelmedi ne yazık ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3 numaradan yaptım 15 Kasım da ve 18 Kasım 00.12 de geldi sadece bir tanesi diğerleri ne oldu bilmiyorum
Perdigital hesabını açmadan geliyor mu hocam yoksa hesoa açtıktan sonra mı gelio ben birinden açtım hesap sadece diğerlerini hesap açmadan uygulafim adımları gelince açarım diye

Bana hiçbiri gelmedi ne yazık ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Perdigital hesabını açmadan geliyor mu hocam yoksa hesoa açtıktan sonra mı gelio ben birinden açtım hesap sadece diğerlerini hesap açmadan uygulafim adımları gelince açarım diye
Promosyon kodunun peridigital hesabı açıp açmama ile bir ilgisi yok

Kanka bugün 4. Gün bitti yok
bu linke gir, sonra sarı "buraya tıkla" yazısına bas, açılan sayfada söylenenleri yap sonra açılan sayfayı tekrar aç arka planı mavi olan sayfa,

Yandex'ten 200 TL Perdigital Bonus Kodu

Yandex'i varsayılan arama motoru yap, 3 gün ara; kazan!
bu sayfadayken üsteki adres kısmına sadece Yandex yaz. Otomatik bir pop up çıkıyor kampanyaya katıl diye.

Çerezleri silme, varsayılan tarayıcıyı değiştirme.

bu linke gir, sonra sarı "buraya tıkla" yazısına bas, açılan sayfada söylenenleri yap sonra açılan sayfayı tekrar aç arka planı mavi olan sayfa,

Yandex'ten 200 TL Perdigital Bonus Kodu

Yandex'i varsayılan arama motoru yap, 3 gün ara; kazan!
bu sayfadayken üsteki adres kısmına sadece Yandex yaz. Otomatik bir pop up çıkıyor kampanyaya katıl diye.

Çerezleri silme, varsayılan tarayıcıyı değiştirme.
Çerezleri silme derken izinleri falan mi acaba açmadım ya

Çerezleri silme derken izinleri falan mi acaba açmadım ya
izinle alakası yok, geçmişi ve site verilerini sil ayarını ödül gelene kadar çalıştırma, sitelerin verilerini chrome'dan silme yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,166,455
Üyeler
185,269
Son üye
TWAXH
Geri