Kaçıncı gün geldiBen yaptım geldi konu için teşekkür ediyorum
Akrabaların hesaptan yapasım geldi, beleş para![]()
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kanka geldi mi sana kaçıncı gün geldiNerden kullanılıyor kod
Kaçıncı gün geldiBen yaptım geldi konu için teşekkür ediyorum
Akrabaların hesaptan yapasım geldi, beleş para![]()
Kanka geldi mi sana kaçıncı gün geldiNerden kullanılıyor kod
3 numaradan yaptım 15 Kasım da ve 18 Kasım 00.12 de geldi sadece bir tanesi diğerleri ne oldu bilmiyorumKaçıncı gün geldi
Kanka geldi mi sana kaçıncı gün geldi
Bana hiçbiri gelmedi ne yazık ki3 numaradan yaptım 15 Kasım da ve 18 Kasım 00.12 de geldi sadece bir tanesi diğerleri ne oldu bilmiyorum
Perdigital hesabını açmadan geliyor mu hocam yoksa hesoa açtıktan sonra mı gelio ben birinden açtım hesap sadece diğerlerini hesap açmadan uygulafim adımları gelince açarım diye3 numaradan yaptım 15 Kasım da ve 18 Kasım 00.12 de geldi sadece bir tanesi diğerleri ne oldu bilmiyorum
Promosyon kodunun peridigital hesabı açıp açmama ile bir ilgisi yokBana hiçbiri gelmedi ne yazık ki
Perdigital hesabını açmadan geliyor mu hocam yoksa hesoa açtıktan sonra mı gelio ben birinden açtım hesap sadece diğerlerini hesap açmadan uygulafim adımları gelince açarım diye
Hocam size kaçıncı gün geldikurallarda hesap başına 1 kod yazıyor
3. Günde geldiKaçıncı gün geldi
Kanka bugün 4. Gün bitti yok3. Günde geldi
Kanka bugün 4. Gün bitti yok
Çerezleri silme derken izinleri falan mi acaba açmadım yabu linke gir, sonra sarı "buraya tıkla" yazısına bas, açılan sayfada söylenenleri yap sonra açılan sayfayı tekrar aç arka planı mavi olan sayfa,![]()
Yandex'i Kullan 200 TL Perdigital Bonus Kazan! | Perdigital
Yandex’i varsayılan arama motorunuz yapın, 200 TL Perdigital Bonus kazanın!www.perdigital.com
Yandex'ten 200 TL Perdigital Bonus Kodu
Yandex'i varsayılan arama motoru yap, 3 gün ara; kazan!
bu sayfadayken üsteki adres kısmına sadece Yandex yaz. Otomatik bir pop up çıkıyor kampanyaya katıl diye.
Çerezleri silme, varsayılan tarayıcıyı değiştirme.
izinle alakası yok, geçmişi ve site verilerini sil ayarını ödül gelene kadar çalıştırma, sitelerin verilerini chrome'dan silme yaniÇerezleri silme derken izinleri falan mi acaba açmadım ya
Ben kendim silmiyorum da o dediğin ayara nerden bakabilirim açık olabilir belkiizinle alakası yok, geçmişi ve site verilerini sil ayarını ödül gelene kadar çalıştırma, sitelerin verilerini chrome'dan silme yani
Hocam geldi mi diğerleri3 numaradan yaptım 15 Kasım da ve 18 Kasım 00.12 de geldi sadece bir tanesi diğerleri ne oldu bilmiyorum
HayırHocam geldi mi diğerleri