Neler Yeni

Performax Gaming Xetra Red Switch Klavye Alınır mı?

dnzz123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Deniz Kaya

Klavye alınır mı? Uzun süredir kullanan varsa sorun yaşadı mı? 500 tl altına başka red switch klavye öneriniz var mı?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Bendis1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Tuğra Tasalı
hocam 6 aydır kullanıyorum mis gibi klavye ışıkları felan yani menmun kalırsın seside güzel ama tek sıkıntı satıcı iyi olsun bana geldiğinde çoğu tuşda yay sesi vardı ama çok rahatsız etmiyor oyuna odaklandığım için ama dediğim gibi güzel f/p ürünü bende bide bilek desteklisi var daha iyi paran varsa bilek desteklisini al ben o zaman 370 e almıştım

dnzz123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Deniz Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam 6 aydır kullanıyorum mis gibi klavye ışıkları felan yani menmun kalırsın seside güzel ama tek sıkıntı satıcı iyi olsun bana geldiğinde çoğu tuşda yay sesi vardı ama çok rahatsız etmiyor oyuna odaklandığım için ama dediğim gibi güzel f/p ürünü bende bide bilek desteklisi var daha iyi paran varsa bilek desteklisini al ben o zaman 370 e almıştım
Amazon'dan teknoreyonum satıcısından alacağım o zaman. Yay sesi benim için pek sorun değil kulaklıkla oyun oynuyorum genelde. Benim için herhangi bir sorun yaşamamış olmanız önemliydi. Cevabınız için teşekkürler.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,180
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri

dnzz123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Deniz Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Buna bakabilirsiniz.
Çok büyük bir kalite farkı yoksa full rgb tercih ederim açıkçası. Dediğim gibi yay sesi de pek önemli değil. Öneriniz için de teşekkür ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
YUSUF UZUN
Kardeşim Bilek Desteği Vidalımı Acaba Yani İstediğimiz Zaman Çıkartabiliyormuyuz ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,262
Üyeler
160,055
Son üye
ardasyuu
Top Bottom