Performax Xetra klavye alınır mı?

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,778
Webteknonun incelemesini izledim. Baya cezbetti. Yarı yolda bırakır mı sizce?
İlk kez görüyorum bu klavyeyi fakat alasım geldi.
Attığınız satıcı güvenilir midir? Bunu da sormak istedim. :D
hocam eğer rgb istiyorsanız alınabilir bir klavye *gibi* ama ben olsam şahsen almazdım ama almak istiyorsanız alınabilir fiyatına göre özellikleri iyi bir klavye ama yorumlarını çok iyi okuyun

hocam eğer rgb istiyorsanız alınabilir bir klavye *gibi* ama ben olsam şahsen almazdım ama almak istiyorsanız alınabilir fiyatına göre özellikleri iyi bir klavye ama yorumlarını çok iyi okuyun
Bak şimdi bi işkillendim işte. Neden siz olsanız almazsınız? :D

Bak şimdi bi işkillendim işte. Neden siz olsanız almazsınız? :D
benimki markaya güvenmemekten hocam performax kasa falan kullanan tanıdıklarım vardı performaxtan çok memnun değillerdi hocam ama klavyesi konunda ne dersem yalan olur fakat artık çok kötü klavye kalmadı bu markalarda ne alırsan al aynı kalşte oluyor yani aslında alınabilir bir klavye rgb aranıyorsa rakibi sayılı

benimki markaya güvenmemekten hocam performax kasa falan kullanan tanıdıklarım vardı performaxtan çok memnun değillerdi hocam ama klavyesi konunda ne dersem yalan olur fakat artık çok kötü klavye kalmadı bu markalarda ne alırsan al aynı kalşte oluyor yani aslında alınabilir bir klavye rgb aranıyorsa rakibi sayılı
Hocam bir şimdi anlamadığım bir yer var. Şu son 2 mesajınızı HP için mi Xetra için mi yazdınız? :D
Tam anlayamadım yani kusura bakmayın.

Tamam şimdi anladım.
Peki HP alıcak olsanız alır mıydınız?
onu almayı düşünüyorum hocam param olursa alacağım ama gönlümdende 2.el hydra r6 geçiyor ama alacak olsam red switch olarak hp alırdım rgbyi çok önemsemiyorum ben

onu almayı düşünüyorum hocam param olursa alacağım ama gönlümdende 2.el hydra r6 geçiyor ama alacak olsam red switch olarak hp alırdım rgbyi çok önemsemiyorum ben
O zaman HP alayım. Sorum olursa size yine yazacağım hocam. Şimdilik teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,201
Üyeler
195,296
Son üye
burakaghx
Geri