Neler Yeni

Çözüldü✓ Performax Xetra Red Switch 400TL

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
uygulamasını aradım da bulamadım yok herhalde. Bir yerde var diye okumuştum da farklı bir modeldi sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

reddragon dediğiniz hangisi?
reddragon değil redragon 😁 hocam yukarda link attımya o işte. kalite olarak fiyatına göre muq ama xetra kadar havalı değil

payne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Soner Payne
reddragon değil redragon 😁 hocam yukarda link attımya o işte. kalite olarak fiyatına göre muq ama xetra kadar havalı değil
xetra alırsam elimde mi kalır yani. 1-2 sene idare etse yeter.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
xetra alırsam elimde mi kalır yani. 1-2 sene idare etse yeter.
kalmaz ya o kadarda değil. tabi şans işi redragonda elinde kalabilir orası ayrı. xetrada f/p klavye kötü demedim yani ogreden falan milyon kat iyidir. redragon daha kaliteli, xetra daha estetik tercihi sana bırakıyorum hoşuna gideni al

payne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Soner Payne
kalmaz ya o kadarda değil. tabi şans işi redragonda elinde kalabilir orası ayrı. xetrada f/p klavye kötü demedim yani ogreden falan milyon kat iyidir. redragon daha kaliteli, xetra daha estetik tercihi sana bırakıyorum hoşuna gideni al
hocam şöyle bir satıcı buldum da
konudaki xetra klavye ile aynı klavye mi anlamadım. Biri 450TL diğeri 390TL. Aralarındaki fiyat farkı nedendir sizce?
edit: stokta kalmamış.

Son düzenleme:

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
hocam şöyle bir satıcı buldum da
konudaki xetra klavye ile aynı klavye mi anlamadım. Biri 450TL diğeri 390TL. Aralarındaki fiyat farkı nedendir sizce?
aynı klavye bir farkı yok. fiyat farkı hakkında bilgim yok satıcıyla alakalı

payne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Soner Payne

com2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ozan Yılmaz
bu alınır mı? 100tl de hepsipay bakiyesi veriyor 25 TL de indirim yani 164 TL gelmıs oluyor siyah switch

Fiyata göre iyi de ben daha 2 gün önce aldım bunu tuşu kırık geldi diye iade edecektim madem iade edeceğim biraz test edeyim dedim tuşları dandik çok dayanmaz, kaymaz ayakları çöp yok desen daha iyi, eğim veren o ayakların da sağlam olmadıgını bil klavyeyi ileri ittirince kapanıyorlar, switch markası desen o da dandik, ışıklandırması iyi sevdim kablo bağlanma yeri dandik 1 ay kullansan temassızlık yapabilir

payne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Soner Payne
hocam ben tercihimi şundan yana kullandım:
gelince inceleyip, görüşlerimi söylerim. Yardımınız için teşekkürler.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül

teazartz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Tarık
hocam ben tercihimi şundan yana kullandım:
gelince inceleyip, görüşlerimi söylerim. Yardımınız için teşekkürler.
Merhaba klavye geldi mi? geldiyse biraz anlatır mısınız? çoğunlukla gece oynayan birisiyim yay sesleri fazla mı tuşlar tutukluluk yaptı mı temassızlık var mı? vs vs. cevaplarsanız sevinirim

payne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Soner Payne
Merhaba klavye geldi mi? geldiyse biraz anlatır mısınız? çoğunlukla gece oynayan birisiyim yay sesleri fazla mı tuşlar tutukluluk yaptı mı temassızlık var mı? vs vs. cevaplarsanız sevinirim
hocam klavye gayet güzel. Yay sesleri ufaktan gelmeye başladı ama bunu bilerek almıştım. Çok rahatsız edici bir yay sesi yok, memnunum.

karpuz01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Alperen Türker
hocam klavye gayet güzel. Yay sesleri ufaktan gelmeye başladı ama bunu bilerek almıştım. Çok rahatsız edici bir yay sesi yok, memnunum.
Klavye bugün geldi. İnternetten blue switch olan yazılımını bulmaya çalıştım ama bulamadım. Yardımcı olursan sevinirim.

Top Bottom