cihaz tak çalıştır mı ? değilse baya uğraşman gerekebilirRampage SG-R218 markalı gamepad'e sahibim GTA 5'e vs. girdiğimde otomatik ayarlanıyor fakat PES 2013'te kolu görmüyor çözümü nedir ?
Kankam bir yazılım var onu indirmen lazım youtube bak hemen halledersin.Bu arada PES 2013 settingsten kolu seçmen gerek.Rampage SG-R218 markalı gamepad'e sahibim GTA 5'e vs. girdiğimde otomatik ayarlanıyor fakat PES 2013'te kolu görmüyor çözümü nedir ?
Yok seçiyorum tuşları da ayarlıyorum fakat algılamıyor. Yazılım linkini atar mısınKankam bir yazılım var onu indirmen lazım youtube bak hemen halledersin.Bu arada PES 2013 settingsten kolu seçmen gerek.
knk crack mi indirdin ?Rampage SG-R218 markalı gamepad'e sahibim GTA 5'e vs. girdiğimde otomatik ayarlanıyor fakat PES 2013'te kolu görmüyor çözümü nedir ?
Yok oyunu eski sistemimde CD olarak almıştım ordan flaş belleğe attım crack değil. Eski kolumda çalışıyorduknk crack mi indirdin ?
Eee yardım etmeyecek misin ?knk crack mi indirdin ?
bu cevabı tahmin etmiştim ama değerdi kolda bir sıkıntı olabilirmi ?Dostum burada yardıma ihtiyacım var 2 reaksiyon alacaksın diye konuyu boş boş doldurmana gerek yok diye düşünüyorum ?
XC360 ve XOutput indir. Videosunu bırakıyorum şimdi
Yazdığımı okusaydın keşke diğer oyunlarda sorunsuz çalışıyor. Yazılım için link istedim fakat atılmadı.bu cevabı tahmin etmiştim ama değerdi kolda bir sıkıntı olabilirmi ?
büyük ihtimalle yazılım atılması gerek
Yazdığımı okusaydın keşke diğer oyunlarda sorunsuz çalışıyor. Yazılım için link istedim fakat atılmmadı