Fotoğraf at.
Bana salsana. Sen Hackintosh kuruyon zaten uğraşama.Paylaş.Rehber: Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...www.technopat.net
KurmuyorumBana salsana. Sen Hackintosh kuruyon zaten uğraşama.
hepsini yaptım hatta technopat ta ki işlemleri bile yaptım, yine de bir işe yaramadı, oyunu kurmak 2 saat sürüyor ve silip yüklemeyi istemiyorum yine aynı hatayı verirse boşu boşuna 2 saat bekliyeceğim, ama silip yüklersem kesin düzelir mi ?0xc000007b hatası yaşamamak için öneriler:
(Bu hatayı daha önce başka birinin konusunda çözmüştüm)
- Ekran kartı sürücülerinizi güncel tutun.
- Microsoft Visual C++ Redistributable paketlerini güncelleyin.
- Microsoft . ...
- DirectX sürümünüzü kesinlikle en güncel sürümünde tutmayı unutmayın.
- Hata veren uygulama ya da oyunu silin ve tekrar yükleyin.
- Windows güncellemesi yapın.
Raporu paylaş.hepsini yaptım hatta technopat ta ki işlemleri bile yaptım, yine de bir işe yaramadı, oyunu kurmak 2 saat sürüyor ve silip yüklemeyi istemiyorum yine aynı hatayı verirse boşu boşuna 2 saat bekliyeceğim, ama silip yüklersem kesin düzelir mi ?
Düzzelmez. Sadece rapor paylaşhepsini yaptım hatta technopat ta ki işlemleri bile yaptım, yine de bir işe yaramadı, oyunu kurmak 2 saat sürüyor ve silip yüklemeyi istemiyorum yine aynı hatayı verirse boşu boşuna 2 saat bekliyeceğim, ama silip yüklersem kesin düzelir mi ?
yaptım ama yine aynı hatayı alıyorumSil: C:\Windows\SysWOW64\D3DX9_43.dll
Kur: https://www.technopat.net/sosyal/indir/directx-indirme-araci.76/
Gene rapor paylaş.yaptım ama yine aynı hatayı alıyorum
Tamam bir daha rapor oluştur.evet indirdim