kral 3 lü defans ile online da sorun olmuyormu defans yapmak zor gerçektenYerine orta özelliği olan oyuncular kullan ben 3 4 2 1 de sağ kanatta lazzari yi kullanıyordum tertemiz ortaları var adamın 97 lik adamdan daha iyi ortalar açıyor bazıları yerine ortası varsa.
R1 ve L2 arasondaki fark nedir hocam ben genelde R1 ile orta açıyorum güzel gidiyorFalsosu ve havadan pasları yüksek oyuncularla r2 ye basılı tutup orta açın. Forvette de kafa topları iyi oyuncu varsa gol ihtimali daha da artıyor
Ben önde oynadığımdan sıkıntı olmuyorkral 3 lü defans ile online da sorun olmuyormu defans yapmak zor gerçekten
Mesaj otomatik birleştirildi:
R1 ve L2 arasondaki fark nedir hocam ben genelde R1 ile orta açıyorum güzel gidiyor
Gördüğüm kadarıyla r2 ile orta açınca daha falsolu orta açıyorkral 3 lü defans ile online da sorun olmuyormu defans yapmak zor gerçekten
Mesaj otomatik birleştirildi:
R1 ve L2 arasondaki fark nedir hocam ben genelde R1 ile orta açıyorum güzel gidiyor
pes de kaleci sonra forvet sonra kanatları iyileştir kanatların orta açması kötüyse güzel orta açamazlar eğer kanatların kötüyse taktiği orta taktiği değilde barça taktiği yap (tiki-taka)Evet arkadaşlar akan oyunda ince ortaları açamıyorum, Online maçlarda rakip ön direk arka direk çatır çatır ortaları açıyor, bu işin püs noktası varmı ?