Neler Yeni

PES 2021 Oynayanlar Yardım Edin!

vlkn54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
volkan öztürk
Evet arkadaşlar akan oyunda ince ortaları açamıyorum, Online maçlarda rakip ön direk arka direk çatır çatır ortaları açıyor, bu işin püs noktası varmı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Emir İşsever
Yüksekten pas, ofansif farkındalığı yüksek olan oyuncular her zaman daha iyi ortalar açabilir kralım. :)

Cevabımı sevdiyseniz > 'Rapor Et > 'En İyi Cevap' seçebilirsiniz.

Aware

80+ Silver
Yerine orta özelliği olan oyuncular kullan ben 3 4 2 1 de sağ kanatta lazzari yi kullanıyordum tertemiz ortaları var adamın 97 lik adamdan daha iyi ortalar açıyor bazıları yerine ortası varsa.

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
Falsosu ve havadan pasları yüksek oyuncularla r2 ye basılı tutup orta açın. Forvette de kafa topları iyi oyuncu varsa gol ihtimali daha da artıyor

vlkn54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
volkan öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yerine orta özelliği olan oyuncular kullan ben 3 4 2 1 de sağ kanatta lazzari yi kullanıyordum tertemiz ortaları var adamın 97 lik adamdan daha iyi ortalar açıyor bazıları yerine ortası varsa.
kral 3 lü defans ile online da sorun olmuyormu defans yapmak zor gerçekten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Falsosu ve havadan pasları yüksek oyuncularla r2 ye basılı tutup orta açın. Forvette de kafa topları iyi oyuncu varsa gol ihtimali daha da artıyor
R1 ve L2 arasondaki fark nedir hocam ben genelde R1 ile orta açıyorum güzel gidiyor

Aware

80+ Silver

R1 ve L2 arasondaki fark nedir hocam ben genelde R1 ile orta açıyorum güzel gidiyor
Ben önde oynadığımdan sıkıntı olmuyor

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya

Gördüğüm kadarıyla r2 ile orta açınca daha falsolu orta açıyor

Fsburak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Burak Göktuğ
Evet arkadaşlar akan oyunda ince ortaları açamıyorum, Online maçlarda rakip ön direk arka direk çatır çatır ortaları açıyor, bu işin püs noktası varmı ?
pes de kaleci sonra forvet sonra kanatları iyileştir kanatların orta açması kötüyse güzel orta açamazlar eğer kanatların kötüyse taktiği orta taktiği değilde barça taktiği yap (tiki-taka)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,533
Üyeler
164,691
Son üye
askerlikpaketi
Top Bottom