Neler Yeni

Pes 2021 performans değerlerim nasıl?

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,717
İsim
Enes Koç
Kusura bakma sinirlendirdiysem
Yok sinirlendirmedin de geçen birisiyle de konusuyorduk imzaya bakmış demiş bunun gibi 1500 liralık ekran kartı alan insanlar nasıl rdr 2 alsın vesaire kendince düşünüyor halbuki steam kütüphanem baba parasıyla aldığı 2060 sisteminden daha değerli :) Ama suç kimsede değil suç bi oyunu 400 liraya sattıran neyse işte...

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Yok sinirlendirmedin de geçen birisiyle de konusuyorduk imzaya bakmış demiş bunun gibi 1500 liralık ekran kartı alan insanlar nasıl rdr 2 alsın vesaire kendince düşünüyor halbuki steam kütüphanem baba parasıyla aldığı 2060 sisteminden daha değerli :) Ama suç kimsede değil suç bi oyunu 400 liraya sattıran neyse işte...
Ea games her zamanki saçmalığı.
Her sene 500 TL'ye oyun satıyor.
Üstüne üstlük her sene ultimate teame yeniden para veriliyor.
Sırf bu yüzden fifada çok iyi olmama rağmen para vermedim

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,839
İsim
Tandoğan Tan
Ea games her zamanki saçmalığı.
Her sene 500 TL'ye oyun satıyor.
Üstüne üstlük her sene ultimate teame yeniden para veriliyor.
Sırf bu yüzden fifada çok iyi olmama rağmen para vermedim
Sadece kariyer oynayan me;
1603492352463.png

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,839
İsim
Tandoğan Tan

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Yıllardır pes oynuyordum ama fifa alana kadar sürdü bu isteğim :) fifayı denemeni öneririm futbol oynamış olursun.
Fifa da cop ki oyun bozuk ea play sayesinde deneme firsati buldum hala cok kotu, pes ile kiyaslanamaz o ayri konu fakat fifa oyniyinca da bir sey degismez futbol oynamis falan olmazsin, en buyuk sacmalik ise her golun ayni olmasi uzaktan gol atilmiyor oyunda nedeni ise sacma yapay zekalar defansta her turlu topa degiyorlar yani onunde bir defans oyuncusu var ise sut cekersen her turlu topa degiyor, bunu dunya klasi+ seviyeler icin soyluyorum tabii. Ayrica p2w ve de 420 tl. Oyunlarin ustune hicbir sey katmiyorlar kadro guncellemeleri birkac degisiklik ile kac yildir ayni oyunu sunuyorlar cok yazik yaa. Fakat futbol oyunu seven bir insan icin fifa almaktan baska care de yok cunku rakip yok...

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Her sene yeni bir FİFA oyununa 400-500 TL ödeyeceğime PES alır oynarım, o parayla da 3-4 sefer mangal yapar afiyetle yerim.
Yeni çıkacak oyunlar yeniyor mu? 600-700 TL bir oyuna verecek kadar delirmedim ben. Siz de vermeyin, satın almayın. Bu fiyatları boykot edin. :D

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,717
İsim
Enes Koç
Fifa da cop ki oyun bozuk ea play sayesinde deneme firsati buldum hala cok kotu, pes ile kiyaslanamaz o ayri konu fakat fifa oyniyinca da bir sey degismez futbol oynamis falan olmazsin, en buyuk sacmalik ise her golun ayni olmasi uzaktan gol atilmiyor oyunda nedeni ise sacma yapay zekalar defansta her turlu topa degiyorlar yani onunde bir defans oyuncusu var ise sut cekersen her turlu topa degiyor, bunu dunya klasi+ seviyeler icin soyluyorum tabii. Ayrica p2w ve de 420 TL. Oyunlarin ustune hicbir sey katmiyorlar kadro guncellemeleri birkac degisiklik ile kac yildir ayni oyunu sunuyorlar cok yazik yaa. Fakat futbol oyunu seven bir insan icin fifa almaktan baska care de yok cunku rakip yok...
Uzaktan şut konusuna katılmıyorum ama oyun hakimiyeti pese göre daha üstün ve biraz daha mantık isteyen bir yapısı var benim çok hoşuma gitti ayrıca fifa da gerçekten zevk almak istiyorsan para harcamak gerekiyor ve her sene sıfırlamasıda sinir bozucu ama pesten çok çok iyi satış rakamlarından belli zaten umarım pes 2022 için güçlü bir oyunla gelir ve tekelleşme biter fifa da kendine çeki düzen verir umarım.

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Uzaktan şut konusuna katılmıyorum ama oyun hakimiyeti pese göre daha üstün ve biraz daha mantık isteyen bir yapısı var benim çok hoşuma gitti ayrıca fifa da gerçekten zevk almak istiyorsan para harcamak gerekiyor ve her sene sıfırlamasıda sinir bozucu ama pesten çok çok iyi satış rakamlarından belli zaten umarım pes 2022 için güçlü bir oyunla gelir ve tekelleşme biter fifa da kendine çeki düzen verir umarım.
Pay to win zaten oyun, ayrıca uzaktan şut konusuna katılmaman saçma geldi, oyunu oynayan büyük bir kısım aynı konudan rahatsız, yani fifa maçlarını( hem e spor hem de yayıncıların maçlarını) izlersen göreceksin ki tüm goller aynı şekilde atılıyor güzel bir vuruşla gol falan yok oyunda. Tabi amatör seviyede oynarsan her şeyi yaparsın o ayrı konu ben şahsen 5. seviyede dünya klasında oynuyorum ve ceza sahası dışından gol atılmıyor oyunda, illa ki bir defans oyuncusu ayak koyuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,763
Üyeler
168,194
Son üye
thetixss_
Top Bottom