Neler Yeni

Rehber PES 21 Kendi Kadro Değerlendirmem! [Koch Taktiği / 4-2-2-2 / PC PES]

Hepiniz rehberime hoşgeldiniz, bu sefer bir değişiklik yapıyorum ve kendi kadromu sizlere tanıtıyorum. Eğer ki çok beğenilirse Mobile kadromu da tanıtacağım.

Öncelikle ilk 11'im gayet iyi, çoğu oyuncu full seviye değil ama olsun. Onları da sırasıyla basacağım.
20210504160139_1.jpg

Koch taktiğinin en büyük avantajı kanatların olması, aslında bu hem ofansif bir avantaj hem de defansif. Takım defanstayken kanatlar da desteğe geliyor, hücumdayken de desteğe çıkıyor. Şimdi ise size taktiklerimi göstereceğim.

20210504160155_1.jpg

Öncelikle ben 2. taktikte oynuyorum, yani defansif taktik. Bu şekilde hem hücuma iyi çıkıyorum hem de defansı iyi yapıyorum.
20210504160214_1.jpg

Gelişmiş taktiklerim ise bu şekilde, Defansif'i DOS oyuncumuza veriyoruz. Bu sayede saçma sapan şekilde ileri çıkmasını önlemiş oluyoruz.
20210504160218_1.jpg

Kontra Hedefleri de çift forvetimize veriyoruz, Ronaldo ve Maradona yani.
Son olarak oyun planından bu şekilde ayarlayın takımı, olabildiğince geniş şekilde sahaya yayılsınlar.

alex jensen

80+ Silver
Hepiniz rehberime hoşgeldiniz, bu sefer bir değişiklik yapıyorum ve kendi kadromu sizlere tanıtıyorum. Eğer ki çok beğenilirse Mobile kadromu da tanıtacağım.

Öncelikle ilk 11'im gayet iyi, çoğu oyuncu full seviye değil ama olsun. Onları da sırasıyla basacağım.
Alıntıyı görüntüle

Koch taktiğinin en büyük avantajı kanatların olması, aslında bu hem ofansif bir avantaj hem de defansif. Takım defanstayken kanatlar da desteğe geliyor, hücumdayken de desteğe çıkıyor. Şimdi ise size taktiklerimi göstereceğim.

Alıntıyı görüntüle
Öncelikle ben 2. taktikte oynuyorum, yani defansif taktik. Bu şekilde hem hücuma iyi çıkıyorum hem de defansı iyi yapıyorum.
Alıntıyı görüntüle
Gelişmiş taktiklerim ise bu şekilde, Defansif'i DOS oyuncumuza veriyoruz. Bu sayede saçma sapan şekilde ileri çıkmasını önlemiş oluyoruz.
Alıntıyı görüntüle
Kontra Hedefleri de çift forvetimize veriyoruz, Ronaldo ve Maradona yani.
Son olarak oyun planından bu şekilde ayarlayın takımı, olabildiğince geniş şekilde sahaya yayılsınlar.
maradona ölmedimi oglim

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Efecan
Doğru, çok ağır bir adam. Xavi de beni kanser ettiği için mecburen oynatıyorum.
Hocam ben böyle durumlarda göbeğe oos çekiyorum atağa çıkarken özellikle merkezden hızlı tiki taka ile gitmeyi sevenler için rahat oluyor ancak gen düşüyor herhalde ama takılacak bişey yok aynı adam sonuçta

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7

nurettinsevinc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Nurettin Sevinç
Emeğine sağlık bende 2 hafta öncesine kadar fifacıydım. Ama ea firması artık bıktırdı. Sistem toplayabilirsem pes te oynayacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,599
Üyeler
163,853
Son üye
MytronX
Top Bottom