hangi modeliHerkese merhaba bu araba nasıl hangi modeli alınmalı masrafı çok mu teşekkürler?
tavsiyen varmı 20/30k arası araba yeni ehliyet ilk arabam olacak daha üstünüde alırdım ama ilk ya dedim böyle başlayım opel vectra 98 otomatikAraba güzel kullanışlı fakat uzun vade de çok sorun yaşarsınız Galerici abimden biliyorum bir aralar alım satımını yapıyordu sürekli bir motor arızası şanzıman sıkıntısı oluyordu yedek parçaları kolay bulanabiliyor ama tavsiye etmem
Valla pek fazla bilgim yok bir soruşturmam lazım. Tekrar yazayım buraya.tavsiyen varmı 20/30k arası araba yeni ehliyet ilk arabam olacak daha üstünüde alırdım ama ilk ya dedim böyle başlayım opel vectra 98 otomatik
Abim de vardı, 1.5 sene önce satmıştı ama ufak tefek sorunlar çıkartıyordu, çok can sıkıcı olmasa da. Onun haricinde yakıt kullanımı zaten çok iyi, kullanışlı bir araç, çocukta olunca malum arabada ufak geliyordu artık ondan dolayı satmıştı..Herkese merhaba bu araba nasıl hangi modeli alınmalı masrafı çok mu teşekkürler?
Polo Focus Golf Corsa Getz 307 Bunlarada göz gezdirmeni tavsiye ederim 206 iyi güzel arabada sanayide çok ustayla dost olursınHerkese merhaba bu araba nasıl hangi modeli alınmalı masrafı çok mu teşekkürler?
öylede benim ilk öğrenciyim üni falan alırım yüksek bir araba ondan yanada sıkıntım yok ama ehliyeti yeni aldım ufak bir şeyle başlayım diyorumkardeşim güzel araba parçası ucuz tamiri kolay alım satımı hızlı. arkadaşların dediği gibi kronik arızaları var sanırsam 1 ay kadar kullanma durumumuz olmuştu segmentine göre konforlu ve atik bi araçtı