🔥İndirim PHANTEKS ECLIPSE G500A Beyaz Kasa 6.843 TL

İsimbulamajim

Cezalı
80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,715
Düz kasa olduğu için pahalı gelmiş olabilir ama amiral gemisi kasa. 420 mm sıvı soğutucu destekleyen nadir kasalardan

Güzel kasa, fanlar 140mm, Phanteks kasalarını beğeniyorum ama biraz tuzlu. 420mm radyatör sadece ön tarafa takılıyor üste takılmıyormuş.
Ve bayağı büyük bir kasa alacaklara duyurulur, boyutları 500mm x 515mm x 240mm

Portları arkalara taşınmış anakartlara desteği yok, kaç yıl önce çıkmış bir model için bence çok pahalı. Yok ben ille de bu modeli alacağım diyenin boğazına sarılıp alamazsın diyemeyiz. Gerisi zevkler/renkler işi ne diyeyim.

Bu kasaların modası geçti bence. 3-4 sene öncesinin mantığı bu kasalar.

Kasa güzel mi güzel evladiyelik hatta 4 HDD yeri yok 4-5 tane SSD yeri yok geniş yok şu kadar fan yok 140mm fan yok 4 fanlı sıvı soğutma desteği flan ama yok abi genede modası geçti bence bu kasaların.

Hadi 5k altına düşse gene mantıklıda şuan pahalı bence neredeyse 7k ve en ufak taksit yok. Ve çok kaba bir kasa bence her masayada sığmaz.

Şuan moda Akvaryum kasalar. 2 tarafı cam fanlar yanda her yeri görünen PSU arka bölümde hiç kablo kalabalığı olmayan şu model mesela. Aynı para üstüne 3 taksit al geç. ( Daha uyguna çok farklı modellerde bulunabilir.

Bu kasaların modası geçti bence. 3-4 sene öncesinin mantığı bu kasalar.

Kasa güzel mi güzel evladiyelik hatta 4 HDD yeri yok 4-5 tane SSD yeri yok geniş yok şu kadar fan yok 140mm fan yok 4 fanlı sıvı soğutma desteği flan ama yok abi genede modası geçti bence bu kasaların.

Hadi 5k altına düşse gene mantıklıda şuan pahalı bence neredeyse 7k ve en ufak taksit yok. Ve çok kaba bir kasa bence her masayada sığmaz.

Şuan moda Akvaryum kasalar. 2 tarafı cam fanlar yanda her yeri görünen PSU arka bölümde hiç kablo kalabalığı olmayan şu model mesela. Aynı para üstüne 3 taksit al geç. ( Daha uyguna çok farklı modellerde bulunabilir.

bende bu kasayı cok begendim ama psusuz sekilde bulamadım https://pckolik.com.tr/urun/VT7-BLK-4F-S850W

BU kasa işi zevk işi tabi de bu çok Tırt geldi bana hocam bunun neyini beğendin :) FAN ve RGB kalitesi bile 2. sınıf görünüyor fotoda.

Bu tasarımda bilindik markaların kasalarına yönelsene.
akvaryum tipli mesh olmasından hocam ya :) o üstündeki fanları kullanmıcam razer kunai fanlarım var onları takıcaktım var mı böyle mesh olcak sekilde akvaryumsu birşeyler hocam . kule tipi sogucutu kullanıyorum phantom sprit evo

akvaryum tipli mesh olmasından hocam ya :) o üstündeki fanları kullanmıcam razer kunai fanlarım var onları takıcaktım var mı böyle mesh olcak sekilde akvaryumsu birşeyler hocam . kule tipi sogucutu kullanıyorum phantom sprit evo

Piyasada akvaryum kasadan bol ne var :) Kendi fanında varsa hele bir çok marka seçenek var. Göz ucu ile baktımı gözüme çarpan bazı modeller.

( İleriye dönük bak bu yeni nesil kasa Yeni tip girişlerin arkada olduğu anakartlarıda destekliyor. Üstüne Fan çoklayıcısı var. )

Şu kasalar geceleri %10-15 indirime giriyor Web'e özel 6000-6200 TL bandına düşüyor.

Piyasada akvaryum kasadan bol ne var :) Kendi fanında varsa hele bir çok marka seçenek var. Göz ucu ile baktımı gözüme çarpan bazı modeller.

( İleriye dönük bak bu yeni nesil kasa Yeni tip girişlerin arkada olduğu anakartlarıda destekliyor. Üstüne Fan çoklayıcısı var. )

Şu kasalar geceleri %10-15 indirime giriyor Web'e özel 6000-6200 TL bandına düşüyor.

hocam evet akvaryum tarzı cok varda mesh kasaya göre kayıplar yasanıyor ya bu kasalardan hangisini alırsam mesh kasadaki gibi sorunsuz kullanabilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,832
Üyeler
184,693
Son üye
eleyes.
Geri