PHANTEKS P360A MESH aldım H.O / G.O ?

Cevaplarınız için teşekkürler kasayı inceleme dizme videosu çekip yayınlamayı düşünüyorum . Gelirse vaktim olursa paylaşacağım. Iyi geceler forumdaşlarım.

Aynı kasaya daha kaliteli 400 civarı argb olarak ne alınır?
https://www.teknobiyotik.com/silver...20rw-argb.html?ref=akakce&v=1.27#!prettyPhoto şunu çekmeyi planlıyorum aynı kasaya.

Veya 3'lü şuda mantıklı geldi uyguna geliyor.
Hocam silverstone airblazer kesinlikle tavsiye ederim o fiyata 94 cfm güç var, ihtiyaca göre otomatik programlayabilirsen efsane olur. Max modda sesi yüksek ama o hız için pc nin yanması gerekir yani. Görsel olarak da iyi.

Hocam silverstone airblazer kesinlikle tavsiye ederim o fiyata 94 cfm güç var, ihtiyaca göre otomatik programlayabilirsen efsane olur. Max modda sesi yüksek ama o hız için pc nin yanması gerekir yani. Görsel olarak da iyi.
Setin fiyatına tek fan tabi iyi olacak .d

Setin fiyatına tek fan tabi iyi olacak .d
Hocam şöyle kasa şuanda 2 fanlı olsa dahi fena bir soğutma sağlamıyormuş 1 adet de egzoz fanı olarak arkaya blazer koysam fena olmaz diye düşünüyorum 3'lü set alırsam birini egzoz ikisinide yukarıya egzoz olarak kullanırım ama çokta gerekli gelmedi. Dediğiniz gibi blazer almayı düşünüyorum.

Hocam şöyle kasa şuanda 2 fanlı olsa dahi fena bir soğutma sağlamıyormuş 1 adet de egzoz fanı olarak arkaya blazer koysam fena olmaz diye düşünüyorum 3'lü set alırsam birini egzoz ikisinide yukarıya egzoz olarak kullanırım ama çokta gerekli gelmedi. Dediğiniz gibi blazer almayı düşünüyorum.
2,5 blazere denk Delta Pfc1212de var yeter bana o ihtiyar.

20231226_214406.jpg
20231226_152652.jpg
20231226_214022.jpg
20231226_213918.jpg

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Muq kasa tavsiye ederim.

RGB tankıntın yoksa şu fanlardan al.
120MM
140MM

• Beğen
Reaksiyonlar: Minc
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç