Neler Yeni

Yardım PHANTEKS P400A WHİTE KASA YARDIM

omrglylr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Ömer Gülaylar
PHANTEKS P400A WHİTE kasamın asus rgb destegi bulunmakta fakat ARMOURY CRATE uygulamasını indirdigimde kasa fanlarını veya kasayı göremiyorum asus yazılımını bu kasanın fanları için nasıl kullabilirim bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. görsel ektedir

KASA LİNK:https://www.phanteks.com/Eclipse-P400A.html

Ekler

• resim_2022-09-08_230406165.png
    resim_2022-09-08_230406165.png
    475.3 KB · Hit: 52

StarWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Ural
İlgilendiği Kategoriler
İşlemci, ekran kartı, müzik, futbol.
PHANTEKS P400A WHİTE kasamın asus rgb destegi bulunmakta fakat ARMOURY CRATE uygulamasını indirdigimde kasa fanlarını veya kasayı göremiyorum asus yazılımını bu kasanın fanları için nasıl kullabilirim bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. görsel ektedir

Bunun commanderını alman gerek sanırım.

Aliyılmaz

80+ Bronze

kasanın üzerinden ışıkları değiştirebilirsin

omrglylr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Ömer Gülaylar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

StarWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Ural
İlgilendiği Kategoriler
İşlemci, ekran kartı, müzik, futbol.
biliyorum fakat kasa asus yazılım destegi sunuyor yazılım üzerinden de değiştirmek istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

commander tam olarak ne oluyor tam bir bilgim yok
Fanları bağlıyon kanka kumanda ile kontrol ediyon

omrglylr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Ömer Gülaylar
Fanları bağlıyon kanka kumanda ile kontrol ediyon
yok knk kumandayla fln degil uygulama üzerinden olması lazımda anlamadım kasanın fanları gözükmüyor youtubeda bu konuyla alakalı video da yok

Aliyılmaz

80+ Bronze
yok knk kumandayla fln degil uygulama üzerinden olması lazımda anlamadım kasanın fanları gözükmüyor youtubeda bu konuyla alakalı video da yok
belkide yoktur asus yazılımı ve neden böyle bir şey istiyosun kasanın üzerinden tüm rgb ayarları yapılabiliyor zaten

omrglylr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Ömer Gülaylar
belkide yoktur asus yazılımı ve neden böyle bir şey istiyosun kasanın üzerinden tüm rgb ayarları yapılabiliyor zaten
hayır var kasanın linkini koydum ordan bakabilirsin neden istedigim konusuna gelirsek ilerde ek fan eklettiğimde hepsinin aynı renk yapabilmem için bu yazılıma ihtiyac var ondan dolayı

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,164
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Fanların bağlantısı nerede? Yanılmıyorsam kontrolcü vardı o kasada, kontrolcüden anakarta kabloyla bağlaman gerek.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
985
İsim
mehmet ali oğuz
kasanın fanlarını anakart rgb portuna bağladıysanız kontrol etmeniz gerekiyor ek bir şey yapmaya gerek yok.

omrglylr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Ömer Gülaylar
Fanların bağlantısı nerede? Yanılmıyorsam kontrolcü vardı o kasada, kontrolcüden anakarta kabloyla bağlaman gerek.
ben montajlamayı bilmedigimden tanıdıga yaptırdık tam olarak nereye bağladıgını bilmiyorum ama kasanın önünde 3 tane fan var 2 tanesi çalışıyor sadece dedigi şu anakartda yer kalmadı diger fan icin + olarak fan çoklayıcı almam lazımmış kasanın içinin fotosunu atsam anlaşlabilir mi dogru yere bağlandıgı
Mesaj otomatik birleştirildi:

baktın mı sende programda var mı ayarlama

Top Bottom