Yardım PHANTEKS P400A WHİTE KASA YARDIM

omrglylr

80+
Reaksiyon skoru
26
PHANTEKS P400A WHİTE kasamın asus rgb destegi bulunmakta fakat ARMOURY CRATE uygulamasını indirdigimde kasa fanlarını veya kasayı göremiyorum asus yazılımını bu kasanın fanları için nasıl kullabilirim bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. görsel ektedir

KASA LİNK:https://www.phanteks.com/Eclipse-P400A.html

Ekler

• resim_2022-09-08_230406165.png
    resim_2022-09-08_230406165.png
    475.3 KB · Hit: 60
PHANTEKS P400A WHİTE kasamın asus rgb destegi bulunmakta fakat ARMOURY CRATE uygulamasını indirdigimde kasa fanlarını veya kasayı göremiyorum asus yazılımını bu kasanın fanları için nasıl kullabilirim bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. görsel ektedir

Bunun commanderını alman gerek sanırım.

kasanın üzerinden ışıkları değiştirebilirsin

biliyorum fakat kasa asus yazılım destegi sunuyor yazılım üzerinden de değiştirmek istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

commander tam olarak ne oluyor tam bir bilgim yok
Fanları bağlıyon kanka kumanda ile kontrol ediyon

yok knk kumandayla fln degil uygulama üzerinden olması lazımda anlamadım kasanın fanları gözükmüyor youtubeda bu konuyla alakalı video da yok
belkide yoktur asus yazılımı ve neden böyle bir şey istiyosun kasanın üzerinden tüm rgb ayarları yapılabiliyor zaten

belkide yoktur asus yazılımı ve neden böyle bir şey istiyosun kasanın üzerinden tüm rgb ayarları yapılabiliyor zaten
hayır var kasanın linkini koydum ordan bakabilirsin neden istedigim konusuna gelirsek ilerde ek fan eklettiğimde hepsinin aynı renk yapabilmem için bu yazılıma ihtiyac var ondan dolayı

hayır var kasanın linkini koydum ordan bakabilirsin neden istedigim konusuna gelirsek ilerde ek fan eklettiğimde hepsinin aynı renk yapabilmem için bu yazılıma ihtiyac var ondan dolayı
hmm anladım bide ben deneyim aynı kasa bendede var

Fanların bağlantısı nerede? Yanılmıyorsam kontrolcü vardı o kasada, kontrolcüden anakarta kabloyla bağlaman gerek.

kasanın fanlarını anakart rgb portuna bağladıysanız kontrol etmeniz gerekiyor ek bir şey yapmaya gerek yok.

Fanların bağlantısı nerede? Yanılmıyorsam kontrolcü vardı o kasada, kontrolcüden anakarta kabloyla bağlaman gerek.
ben montajlamayı bilmedigimden tanıdıga yaptırdık tam olarak nereye bağladıgını bilmiyorum ama kasanın önünde 3 tane fan var 2 tanesi çalışıyor sadece dedigi şu anakartda yer kalmadı diger fan icin + olarak fan çoklayıcı almam lazımmış kasanın içinin fotosunu atsam anlaşlabilir mi dogru yere bağlandıgı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

baktın mı sende programda var mı ayarlama

Geri