Cevdet Sunay
80+ Platinum
Dahası
Phanteks P500A DRGB vs WARCRY
Düz WARCRYwarcry ama hangisi compact olan mı
Hava akımını sen sağlıyorsun ondan, GALAHAD 360diğerinin performansını bilmiyorum ama Warcy alıp 10 15 derece pc si ısınan arkadasım var. Güzel bir sıvı soğutman y oksa alma. Hava sürkilasyonu iyi bir kasa değil.
Sıvı soğutucu kullanacağım için kisininde iyi olacak, P500A bildiğimiz bir kasa WARCRY ise güzel bi konsept kasaikisi de birbirinden güzel kasalar phanteks cok iyi bir hava akışı olduğu söyleniyor warcry ise çok şık gözüküyor .ben phanteks tercih ederdim baya beğenilmiş hava akışı
warcry'a bir tane soğutucu yetmez ama phanteks e yeter diye düşünüyorumSıvı soğutucu kullanacağım için kisininde iyi olacak, P500A bildiğimiz bir kasa WARCRY ise güzel bi konsept kasa
1 tane soğutucu yetmez derken? İşlemciye birt ane takabiliyorumwarcry'a bir tane soğutucu yetmez ama phanteks e yeter diye düşünüyorum
3X 140P500a önünde 2 adet 140cm fan var buda demektir ki kasanın genişliği baya var bilerek alın
Warcy ile 6 fan geliyorekstradan fan gerekiyor demek istedim phanteks de kendi üstünde fanlar geliyor