Neler Yeni

Phanteks P600S vs Corsair 5000D Airflow RGB

Kayser-i Rûm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Ege Taşkın
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Tavsiye
Sizce hangisini tercih etmeliyim? Hangisi daha iyi?

razor8587

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Enes akan
aylardır bende arastırma içindeydim.2 gün önce phanteks almaya karar verdim,malzeme kalitesi,kozmetik olarak daha iyi duruyor.cok acelen yoksa kargom geldikten sonra p600s ile ilgili görüşlerimi paylasırım

Kayser-i Rûm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Ege Taşkın
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aylardır bende arastırma içindeydim.2 gün önce phanteks almaya karar verdim,malzeme kalitesi,kozmetik olarak daha iyi duruyor.cok acelen yoksa kargom geldikten sonra p600s ile ilgili görüşlerimi paylasırım
Hocam gördüğüm corsair modeli 4000D imiş. Bende şuan P600S almayı planlıyorum, şuan çok pahalı almaya değer mi?

milenix

80+ Gold
Bence 4000D. Efsane bir kasa.

razor8587

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Enes akan
Hocam gördüğüm corsair modeli 4000D imiş. Bende şuan P600S almayı planlıyorum, şuan çok pahalı almaya değer mi?
valla hocam imkanın varsa al derim,zaman geçtikçe malesefki fiyarlar düşmüyor aksine yükseliyor.geçen sene yarı fiyatınaydı nerdeyse almadım bu sene bu fiyattan aldım :/
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben bu modelinden tercih ettim yeni seri kasa 3 adet drgb fan ile geliyor.diger koyu renkler rgb siz 3 adet fanla geliyor ve ekstradan içinde fan kontrolcüsü bulunmuyor.ışıklı istersen beyaz güzel

Esca

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Can ŞİMŞEK
phantesk tercih etmeni tavsiye ederim bende p500a var çok memnunum kalitesi donanımı olsun muadillerine göre kat ve kat daha iyi

Kayser-i Rûm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Ege Taşkın
İlgilendiği Kategoriler
valla hocam imkanın varsa al derim,zaman geçtikçe malesefki fiyarlar düşmüyor aksine yükseliyor.geçen sene yarı fiyatınaydı nerdeyse almadım bu sene bu fiyattan aldım :/
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben bu modelinden tercih ettim yeni seri kasa 3 adet drgb fan ile geliyor.diger koyu renkler rgb siz 3 adet fanla geliyor ve ekstradan içinde fan kontrolcüsü bulunmuyor.ışıklı istersen beyaz güzel
Beyaz Siyah bir modeli vardı o hoşuma gitmişti ama bu pek gitmedi zaten benim bahsettiğim renginde stoğu kalmamış. Ya Saten Siyah'ı tercih edeceğim ya da Antrasit Gri'yi. Ama cidden 4800TL'yi hakediyor mu? Eğer haketmiyor ise Lian Li Lancool 216 alıp geçeceğim.

razor8587

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Enes akan
Beyaz Siyah bir modeli vardı o hoşuma gitmişti ama bu pek gitmedi zaten benim bahsettiğim renginde stoğu kalmamış. Ya Saten Siyah'ı tercih edeceğim ya da Antrasit Gri'yi. Ama cidden 4800TL'yi hakediyor mu? Eğer haketmiyor ise Lian Li Lancool 216 alıp geçeceğim.
bende renkler arasında cok kararsız kalmıstım ama rbg olayını sevdigimden ek fan masrafı yapmak yerine direk rgb li beyaz modelini aldım.dedigim gibi cok acelen yoksa 2-3 gün kadar beklersen detaylı bir inceleme yapar fikir veririm

Kayser-i Rûm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Ege Taşkın
İlgilendiği Kategoriler
bende renkler arasında cok kararsız kalmıstım ama rbg olayını sevdigimden ek fan masrafı yapmak yerine direk rgb li beyaz modelini aldım.dedigim gibi cok acelen yoksa 2-3 gün kadar beklersen detaylı bir inceleme yapar fikir veririm
Hocam zaten mayıs sonu ya da temmuz gibi alacağım, tabii ki beklerim sizi.

Kayser-i Rûm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Ege Taşkın
İlgilendiği Kategoriler
Hocam bu normal P600S'in içindeki fanlar iyi mi?

Top Bottom