Neler Yeni

Phanteks P600S vs Corsair 5000D Airflow RGB

Kayser-i Rûm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Ege Taşkın
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Tavsiye
evet hocam kasa geldi 2 gündür kullanıyorum soruları alabilirim :)
Hocam vallahi ne sorucağımı bilemedim aldmsşkfpsmrşekrşwöf Nasıl hocam iyi mi? Fotoğrafını atabilir misiniz içinin?

razor8587

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Enes akan
Hocam vallahi ne sorucağımı bilemedim aldmsşkfpsmrşekrşwöf Nasıl hocam iyi mi? Fotoğrafını atabilir misiniz içinin?
görüntüsü bu sekilde,Kablolama ile cok ugrasamadım bi süre sonra tekrar elden geçirebilirim.estetik olarak güzel duruyor Tank gibi bir kasa.Premium hissiyatını veriyor.Kasanın fanları oldukca yeterli içeriye havayı cok güçlü sekilde alıyor.önü acık yada kapalı kullanımda ortalama 5-6 derece fark ediyor.Kasa önde bulunan 3 adet fan ile geldi ben eski kasamdaki 4 tane fanı arkaya ve yukarıya taktım.Yalıtım olarak gayet güzel benim ekran kartımda coil whine sorunu vardı eski kasamda sesi cok dısarıya veriyor ve beni deli ediyordu.bunda kesinlikle duymuyorum.
Beyaz almamdaki sebep hem odamı acık renk dekore edecegim hemde rgb seviyorum,sonradan rgb fan masrafına girmek istemedim ve yanda bulunan led şerit hosuma gitti :)
bi problem degil ama bana sorun yasatan tek sey sonradan ekledigim fanların baglantısıydı.kasadaki kontrolcü 4 pin girişli benim fanlarım 5pin girişliydi eski fan kontrolcümüde takmak zorunda kaldım.ön fanları pc den üst fanları kumanda ile kontrol edebiliyorum.aklıma gelenler bunlar yine sorabilirsin.

Ekler

• 20230519_130551.jpg
    20230519_130551.jpg
    411.5 KB · Hit: 38
  • 20230519_130600.jpg
    20230519_130600.jpg
    498.6 KB · Hit: 41
  • 20230519_130614.jpg
    20230519_130614.jpg
    517.8 KB · Hit: 39
  • 20230519_130628.jpg
    20230519_130628.jpg
    945.4 KB · Hit: 39
  • 20230519_130640.jpg
    20230519_130640.jpg
    1.1 MB · Hit: 41
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
ali
phanteksi bilmem ama bende 4000D airflow var. gayet güzel kaliteli ve oturaklı bir kasa. kutusunu açar açmaz hissedersin zaten. tek ön fan ve 1 egzoz fanla geliyor. ön panelde tek usb3.0, tek type c girişleri var sadece, az yani
5000d de daha çok diye biliyorum
üste 360 radyator takacaksan 4000D ye sığmıyor

BatuhanKLC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Batuhan Kılıç
görüntüsü bu sekilde,Kablolama ile cok ugrasamadım bi süre sonra tekrar elden geçirebilirim.estetik olarak güzel duruyor Tank gibi bir kasa.Premium hissiyatını veriyor.Kasanın fanları oldukca yeterli içeriye havayı cok güçlü sekilde alıyor.önü acık yada kapalı kullanımda ortalama 5-6 derece fark ediyor.Kasa önde bulunan 3 adet fan ile geldi ben eski kasamdaki 4 tane fanı arkaya ve yukarıya taktım.Yalıtım olarak gayet güzel benim ekran kartımda coil whine sorunu vardı eski kasamda sesi cok dısarıya veriyor ve beni deli ediyordu.bunda kesinlikle duymuyorum.
Beyaz almamdaki sebep hem odamı acık renk dekore edecegim hemde rgb seviyorum,sonradan rgb fan masrafına girmek istemedim ve yanda bulunan led şerit hosuma gitti :)
bi problem degil ama bana sorun yasatan tek sey sonradan ekledigim fanların baglantısıydı.kasadaki kontrolcü 4 pin girişli benim fanlarım 5pin girişliydi eski fan kontrolcümüde takmak zorunda kaldım.ön fanları pc den üst fanları kumanda ile kontrol edebiliyorum.aklıma gelenler bunlar yine sorabilirsin.
Arka egzoz fan bağlantın yanlış muhtemelen fanı içeriye üflüyor , tam tersi takmalısın , fan göbeği dışa bakmalı

BatuhanKLC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Batuhan Kılıç

IVmurat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Murat
Kasadan memnun musunuz? Hala alınır mı sizce? 3 aylık deneyiminiz nasıl?

razor8587

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Enes akan
Kasadan memnun musunuz? Hala alınır mı sizce? 3 aylık deneyiminiz nasıl?
valla hocam kasadan memnunum,bir sorun cıkartmadı bana ama şunu söyliyebilirimki bukadar fonksiyon fazla geldi.Yani ön ve üst kapakların takıp cıkması falan hep acık kullanıyorum silent moda ihtiyac duymuyorum.Birde beyaz renk aldıgımdan biraz fazla tozu belli ediyor ve üst-ön beyaz bez filtreler toz oluyor ve leke kalıyor,alıcaksan koyu renk almanı tavsiye ederim.fiyatı bayagı yükselmiş bütcen varsa alabilirsin yoksa daha uygun bakmanı tavsiye ederim.birde kasa 3 fan ile geliyor ek fan takmak istersen 3 pinli (Yanlıs hatırlamıyorsam) fan kullanman lazım kasanın kontrolcüsü için.diger türkü 4 pinli fanlarda harici kontrolcü kullanman gerekiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,781
Üyeler
163,724
Son üye
Emrah yaşan
Top Bottom