hocam ilk 14 gün tüm ürünlerde online alışverişte koşulsuz iade hakkı var almazsa sürünür hakem heyetlerindeİkisinde de bir çok kişi ölü pixel gibi sorunlar yaşıyor.
hocam 2. monitörü neden istemiyorsunuz çok iyi bir monitör zaten ips panelaldım deli gibi ghosting yaptı iade ettim. ayrıca samsung 1500tl. Ben 1400 geçmesin diyorum
O zaman AOC veya ViewSonic alaldım deli gibi ghosting yaptı iade ettim. ayrıca samsung 1500tl. Ben 1400 geçmesin diyorum
Lna ben ne diyom ALOOOOOO şunlardan birini al diyom.IPS istersen +100TL
VAAcer Nitro XV240YPbmiiprx (UM.QX0EE.P01) Monitör
Acer Nitro XV240YPbmiiprx Monitör UM.QX0EE.P01 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
ViewSonic VX2458-C-mhd Monitör
ViewSonic VX2458-C-mhd Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Platinium olan birisi söyleyince kimse bişey dememişti
Bende de 2 tane var temiz çalışıyor hocam aldığınız her monitör de nasıl sorun yaşayabiliyorsunuz gariptir.Pişman oldum. Arkadaşımla beraber aldık ikimizde ghosting yaşıyoruz
acer zaten sorunlu model. O ölü pikseller zamanla artıyor haberin olsun. Şuan phılıps var ölü piksel yok ghosting varBende de 2 tane var temiz çalışıyor hocam aldığınız her monitör de nasıl sorun yaşayabiliyorsunuz gariptir.