şans işi.Biraz ghosting yapıyormuş ama ayar yapınca geçiyormuş. İnşallah sıkıntı olmaz
1300 e rm344 almıştım ips panel 144hz 1ms güzel tavsiye ederim ghosting falan da yok.
şans işi.Biraz ghosting yapıyormuş ama ayar yapınca geçiyormuş. İnşallah sıkıntı olmaz
Adam acıklı bir olayını anlattı gülen surat mı atıcaksın güldürmeyin beni : DDDDD .Silver olup öğrenemedin sanırım. Birisine üzgün veya kızgın atmak ona karşı çıkmak onu desteklememek anlamıyla kullanılıyor.
o şans işi.İkisinde de bir çok kişi ölü pixel gibi sorunlar yaşıyor.
O attıgınıda aldım deli gibi ghosting yapıyordu. Masaüstü imlecinde bile. İade ettim.Philips olanda ghosting sorunu vardı sanırım. Acer olanda da ölü piksel çıkıyordu.
Ben buna bakardım.![]()
Samsung CRG5 LC24RG50FQMXUF 23.5" 4ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung CRG5 LC24RG50FQMXUF 23.5" 4ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung CRG5 LC24RG50FQMXUF 23.5" 4ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.255,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu bütçede başka seçenek kalmıyor, Philips alınabilir.O attıgınıda aldım deli gibi ghosting yapıyordu. Masaüstü imlecinde bile. İade ettim.
şimdiye kadar alıpta iade eettiklerim:acer 165hz 2ms ıps samsung :144hz kavisli
Ghosting yapıyormuşta ayar yapınca geçiyormuş. Acaba o ayar görüntüyü kötüleştirirmi? ondan emin değilim. Herhalde bu fiyatta alabilceğim en iyi monitör bu.Bu bütçede başka seçenek kalmıyor, Philips alınabilir.
AOC al.Dostum 2sindede var demen üzgün attım nolmuşki? Dalga geçmiyorum. Sadece bu bütçede adam akıllı monitör bulamadım diye üzgün attım.
AOC 23.8" 144Hz 1ms (Display+HDMI) FreeSync Full HD Gaming Monitör
AOC 23.8" 144Hz 1ms (Display+HDMI) FreeSync Full HD Gaming Monitör en uygun fiyat seçeneği, ₺150 ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatı ve daha birçok ürünü A101'de!www.a101.com.tr
www.n11.com
Bence bunları almalı.IPS istersen +100TL
VA![]()
Acer Nitro XV240YPbmiiprx (UM.QX0EE.P01) Monitör
Acer Nitro XV240YPbmiiprx Monitör UM.QX0EE.P01 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
ViewSonic VX2458-C-mhd Monitör
ViewSonic VX2458-C-mhd Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com