- Reaksiyon skoru
- 2,421
Techwod ayni fiyat 4k: https://app.hb.biz/MdI1VIYYOdmv
Bilinmedik markalar bu fiyatlara zor bulunuyor, bide kurulumu ücretsiz
Son düzenleme:
Satici amazon.com.tr ne yaziyorsa odur ama smart tv de yazmiyor nerden cikardilar acabayorumlarda smart olmadığından bahsetmişler
Aynı paraya 4K smart, ben memnunum
Android box ile sorunu aşan biri varandroid mi? yt netflix exxen e girmiyor değil mi? girse ne güzel bedavaymış
Philips ile techwood bir tutulamaz bence yillarin markasi varAynı paraya 4K smart, ben memnunum
Kurulum ücreti yok, servis gelip kuruyor gidiyor. Ben geçen sene 3700 den almıştım. Halen çok memnunum. Yeni uygulamaların güncellemeleri de geliyor atıyorlar yani. Yılların Philips i ama bir tarafta da Vestel var bence kötü bir marka da değil. Techwood da Vestel in alt markası.Android box ile sorunu aşan biri var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Philips ile techwood bir tutulamaz bence yillarin markasi var
Ayni para derken kurulum ücreti ne aldılar sizden hocam?
Bilgim yoktu konuya ekledim ücretsiz kurulumsa çok iyi dayim a101 den 5600 e dijutsu aldi kurulum icin 650₺ istedilerKurulum ücreti yok, servis gelip kuruyor gidiyor. Ben geçen sene 3700 den almıştım. Halen çok memnunum. Yeni uygulamaların güncellemeleri de geliyor atıyorlar yani. Yılların Philips i ama bir tarafta da Vestel var bence kötü bir marka da değil. Techwood da Vestel in alt markası.
Benden herhangi bir ücret talep etmemişlerdi. Şu anda ücret talep ediyorlar mı açıkçası bilmiyorum ama talep edeceklerini de zannetmiyorum. Televizyonun kurulumunu servis yapmazsa garanti dışı kalıyor. Böyle bir zorunluluk yaptıkları için haliyle insanları zorla kurulum ücreti ödemeye mahkum edemezler.Bilgim yoktu konuya ekledim ücretsiz kurulumsa çok iyi dayim a101 den 5600 e dijutsu aldi kurulum icin 650₺ istediler![]()
Aynen dayım ondan dolayi iade etti 6 bine farklı marka aldı ondan ücret yoktuBenden herhangi bir ücret talep etmemişlerdi. Şu anda ücret talep ediyorlar mı açıkçası bilmiyorum ama talep edeceklerini de zannetmiyorum. Televizyonun kurulumunu servis yapmazsa garanti dışı kalıyor. Böyle bir zorunluluk yaptıkları için haliyle insanları zorla kurulum ücreti ödemeye mahkum edemezler.
hocam androix boxa vereceğim parayı televizyona ekler üstüne de azıcık bir şey daha koyup kendinden android tv alırım o box olayını yaptım bir kere köyde 1 gün çalıştı 2. gün bozuldu ondan sonra yapmıyorumAndroid box ile sorunu aşan biri var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Philips ile techwood bir tutulamaz bence yillarin markasi var
Ayni para derken kurulum ücreti ne aldılar sizden hocam?
mesela mi box 1700 lira televizyon 6500 8200 liraya geliyor heralde ikisi e üstüne biraz daha koyup android tv alınabilirhocam androix boxa vereceğim parayı televizyona ekler üstüne de azıcık bir şey daha koyup kendinden android tv alırım o box olayını yaptım bir kere köyde 1 gün çalıştı 2. gün bozuldu ondan sonra yapmıyorum