Neler Yeni

Philips envia 27m2n3200 kendi kendine kapanıyor?

Blooqed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Halim Keşap
Philips envia 27m2n3200 kendi kendine bi anda 2-3 saniyeliğine siyah ekrana geçiyor.

YPoine

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Kerem Can Öngel
uyku moduna alıyor olma ihtimali var mı

Blooqed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Halim Keşap
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
uyku moduna alıyor olma ihtimali var mı
sanmıyorum çünkü oyun oynarken oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Monitör kolu aldıktan sonra olmaya başladı bu sorun. Daha önce yoktu sorun neyde olabilir bilmiyorum oyunu oynarken bi anda monitör 2-3 saniye siyah ekran giriyor sonra geri geliyor. Güç kesilmiyor monitör çalışmaya devam ediyor hatta oyunun sesi geliyor ancak ekran gidiyor 2-3 saniyeliğine.

Son düzenleme:

YPoine

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Kerem Can Öngel
Güç kablosu değil de görüntü için hdmi veya displayport temazsızlık yapıyor olabilir mi ben de aynı monitörü kullanıyorum da bende ya afk bırakınca bazen kapanıyor ya da işte hdr falan aç kapa olduğunda. Ki öyle durumlarda zaten 1-2 saniyelik ekranda hdr on off yazıyor
"GPU Driver resetleme kısayolunu tuşlayarak bu problemden kesin yolla kurtuldum ben. Windows+Shift+Ctrl+B tuşla." diyen olmuş

arada konuyu yükseltin daha bilgi sahibi biri yardımcı olabilir

Blooqed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Halim Keşap
Güç kablosu değil de görüntü için hdmi veya displayport temazsızlık yapıyor olabilir mi ben de aynı monitörü kullanıyorum da bende ya afk bırakınca bazen kapanıyor ya da işte hdr falan aç kapa olduğunda. Ki öyle durumlarda zaten 1-2 saniyelik ekranda hdr on off yazıyor
"GPU Driver resetleme kısayolunu tuşlayarak bu problemden kesin yolla kurtuldum ben. Windows+Shift+Ctrl+B tuşla." diyen olmuş

Hdmi ı daha dün aldım yani bişi olduğunu sanmıyorum. Win shift ctrl b yaptım bakalım. Yine olursa HDR açarım bide öyle denerim.

Blooqed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Halim Keşap

HDR ı aktif ettim yine kapanmaya devam etti ve kapanırken HDR off falan demedi. Win Shift Ctrl B de işe yaramadı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,040
Üyeler
166,472
Son üye
Mehmett10
Top Bottom