sanmıyorum çünkü oyun oynarken oluyor.uyku moduna alıyor olma ihtimali var mı
Hdmi ı daha dün aldım yani bişi olduğunu sanmıyorum. Win shift ctrl b yaptım bakalım. Yine olursa HDR açarım bide öyle denerim.Güç kablosu değil de görüntü için hdmi veya displayport temazsızlık yapıyor olabilir mi ben de aynı monitörü kullanıyorum da bende ya afk bırakınca bazen kapanıyor ya da işte hdr falan aç kapa olduğunda. Ki öyle durumlarda zaten 1-2 saniyelik ekranda hdr on off yazıyor
"GPU Driver resetleme kısayolunu tuşlayarak bu problemden kesin yolla kurtuldum ben. Windows+Shift+Ctrl+B tuşla." diyen olmuş
arada konuyu yükseltin daha bilgi sahibi biri yardımcı olabilir
HDR ı aktif ettim yine kapanmaya devam etti ve kapanırken HDR off falan demedi. Win Shift Ctrl B de işe yaramadı.Güç kablosu değil de görüntü için hdmi veya displayport temazsızlık yapıyor olabilir mi ben de aynı monitörü kullanıyorum da bende ya afk bırakınca bazen kapanıyor ya da işte hdr falan aç kapa olduğunda. Ki öyle durumlarda zaten 1-2 saniyelik ekranda hdr on off yazıyor
"GPU Driver resetleme kısayolunu tuşlayarak bu problemden kesin yolla kurtuldum ben. Windows+Shift+Ctrl+B tuşla." diyen olmuş
arada konuyu yükseltin daha bilgi sahibi biri yardımcı olabilir