🔥İndirim Philips Evnia 23.8 inç 180 Hz Monitör 4.599 TL

İyzico ile %10 da var.

Envia gayet güzle.
Evnia şuan iyi evet ama 3 yıl önce itopyadan 2 philips monitör aldım ikisinde de ölü pixel vardı. 2. alışımda değiştirmedim ölü pixelli kullandım. 1,5 yıl sonra paneli durduk yere oyun oynarken gitti. Sonra beleşe evnia 240hz vermişlerdi :D

Gigabyte vardı. Hem az daha büyük hemde daha iyi yenileme hızı vardı. Tabi önemli olan panel kalitesi o da iyise direkt gigabyte tercih ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şahsen 200 hz diyince acaba casper'dan almış mı diye düşündüm paneli

Gigabyte vardı. Hem az daha büyük hemde daha iyi yenileme hızı vardı. Tabi önemli olan panel kalitesi o da iyise direkt gigabyte tercih ederim

Şahsen 200 hz diyince acaba casper'dan almış mı diye düşündüm paneli
Paneli şu şekilde:

Son düzenleme:
Paneli şu şekilde:
Teşekkürler. Birisi ortalama demiş. Fiyatına göre alınabilir. Tabi 4500 olursa o zaman kaçırılmamalı.

Evnia Ortalama üstu seri Hem Özellikleri bol (pivot 10bit falan) hem Çerçeve tasarimi guzel hemde Renk Gamutu ips için guzel Fiyatlari hep 4.5-5 arasi seyrediyor alinir bence

Alınır mı kullanmış olan var mı?

arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var bu monitörü alan varsa osd menüsüne bir bakabilir mi adaptive sync desteği var mı acaba? yada nvida menüsünde g-sync desteği? özellikle 3200s olan modeli arıyorum bulamadım

Geri