🔥İndirim Philips Evnia 25M2N3200W 25" 240Hz Monitör 5.999 TL

her ıps aynı değil.eğer bir yerden imzamdaki evnia monitörü alıp denersen gece bile ıps glow ve ışık sızmasının sanki yokmuş gibi olduğunu göreceksin.ayrıca renk ayarlarını düzgün yaparsan beyazlar bembeyaz ve siyahlar simsiyah.yani gama 2.6 ya çekersen.

denedim ve evniyadada 120 hz lazım tam anlamıyla motion bluru kaldırman için.yani sadece 0.5 ms yeye almam yetmedi.asusta da böyleyse asusun nesini övüyorsunuz bilmiyorum.yani casper fıf-d monitörüm vardı 85 fps yetiyordu tam anlamıyla motion bluru kaldırmak için.otomatik ayarlamışlar adamlar.üstelik bunu 1ms mprt ye almadan yapıyordu.bir de rx 5600 xt de yapıyordu.
Ben 4 tane ips monitör denedim. Hepsinde ips glow ve ışık sızması vardı. En rahatsız etmeyeni laptoptaki idi. Şanslısınız.

her ıps aynı değil.eğer bir yerden imzamdaki evnia monitörü alıp denersen gece bile ıps glow ve ışık sızmasının sanki yokmuş gibi olduğunu göreceksin.ayrıca renk ayarlarını düzgün yaparsan beyazlar bembeyaz ve siyahlar simsiyah.yani gama 2.6 ya çekersen.

denedim ve evniyadada 120 hz lazım tam anlamıyla motion bluru kaldırman için.yani sadece 0.5 ms yeye almam yetmedi.asusta da böyleyse asusun nesini övüyorsunuz bilmiyorum.yani casper fıf-d monitörüm vardı 85 fps yetiyordu tam anlamıyla motion bluru kaldırmak için.otomatik ayarlamışlar adamlar.üstelik bunu 1ms mprt ye almadan yapıyordu.bir de rx 5600 xt de yapıyordu.
Mesaj baştan sona yanlış bilgilendirme. Düzeltmek için ne kadar yazmam gerekiyor... Vaktim yok.

IPS olsa Dell G2524H 280 hz FullHD 1080p monitörümün yanına yedek olarak çekerdim ama va panel sevmiyorum. IPS olsa bana göre havada kapılır ürün.

Almayın aldırmayın o kadar dandik bi kasası var ki anlatamam ekran va çok leş kara bi görüntüye sahip ben hata ettim aldım 10 dakika açtım geri paketleyip iade yolladım hemen

Ben kullanıyorum 32 inç msi ips monitörüm var, bunu apex ve cs için aldım, fps oyunları için gayet ideal bence, tek sıkıntı 5070 ile darboğaz kralı oluyor ama

Ben 4 tane ips monitör denedim. Hepsinde ips glow ve ışık sızması vardı. En rahatsız etmeyeni laptoptaki idi. Şanslısınız.
ışık sızmasını engelleyen kenardaki şeritler.o ne kadar ince ise o kadar ışık sızar.philips bunu kalın yapmış.eskiden o şeritleri kapatan ksımlar kalın çerçeve ile kaplıydı.sonradan ortaya çift monitör ve ince çerçeve modası çıktı işler bu hale döndü.yine de bu şikayetlerden yakınan kişinin va panele yönelmesi daha doğrudur.

Almayın aldırmayın o kadar dandik bi kasası var ki anlatamam ekran va çok leş kara bi görüntüye sahip ben hata ettim aldım 10 dakika açtım geri paketleyip iade yolladım hemen
10 dakika açtim geri yolladım kısmından boş bir yorum olduğunu anlayabilirsiniz. Herhangi bir monitör için geçerli bu.

10 dakika açtim geri yolladım kısmından boş bir yorum olduğunu anlayabilirsiniz. Herhangi bir monitör için geçerli bu.
O kadar para verip kalitesiz ürün kullanmak isteyen alabilir insanın bakası gelmiyor monitöre dandik 60hz kullanıp buna geçen insanlara zor gelmeyebilir fakat kalitesi ürünler deneyimlemiş birisi bunu alıp kullanmaz :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Senin gibilere laf anlatılmaz buna 6k verene kadar 2.5 daha zorlar insan Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1ms GTG 240Hz alır. Geçen sene bu fiyata almışım şuan bile olsa bu parayı vermem :D

Ekler

• 1747035431962.webp
    1747035431962.webp
    21.7 KB · Hit: 13
Son düzenleme:
bilmediğimden soruyorum neden va panel alınır ki ips panel varken yani

samsung g4 var öğrenci indirimi ile çok daha iyi bir model

g4 kullandım 1.5 sene kadar fakat çok ghosting var, ama görüntüsü falan mükemmel. Ghosting olmasın istiyorsan tepkime ayarını düşürmek gerekiyor.

Merhaba arkadaşlar bi model hakkında sorum olucaktı. 27" Odyssey G5 2K 180 Hz Gaming Monitör veya Odyssey G6 240hz 27 inç almayı düşünüyorumda. Ögrenci indiriminden bu monitör nasıldır ölü piksel varmı kronik sıkıntısı varmı alınır mı bilgisi olanlar varsa rica etsem bilgi verirse güzel olur.

Son düzenleme:
bilmediğimden soruyorum neden va panel alınır ki ips panel varken yani
Alan ips kalitesini bilmiyordur va ile ips arasında ne fark var anlamaz belki ondan alıyordur

O kadar para verip kalitesiz ürün kullanmak isteyen alabilir insanın bakası gelmiyor monitöre dandik 60hz kullanıp buna geçen insanlara zor gelmeyebilir fakat kalitesi ürünler deneyimlemiş birisi bunu alıp kullanmaz :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Senin gibilere laf anlatılmaz buna 6k verene kadar 2.5 daha zorlar insan Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1ms GTG 240Hz alır. Geçen sene bu fiyata almışım şuan bile olsa bu parayı vermem :D

Alan ips kalitesini bilmiyordur va ile ips arasında ne fark var anlamaz belki ondan alıyordur
Kardeş boş boş yazip insanlari yanliş bilgilendirme. Çok istiyorsan cevap yazar bir de raporlarım.

Geri