tunacengiz451
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
kardom bu monitörlerden memnun kalanı görmedim iade et direktGenel bu modelde mi sıkıntı var yoksa panelin bu sol ortasindan mi diyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sağ üstteki kisim zaten beyaz çıkış tuşu var orada
sadece sol altta ışık sızması var, diğerleri ips glowNormal seviyede mi bu ölü piksel ghosting yok iade verim mi
Sağ alt kısımda monitörün köşenin üstü aydınlıkta bile fark edebiliyordum hocam cizgi şeklinde ve glow degildi tam tersten bakınca da değişmiyordu o çok tiksindirdisadece sol altta ışık sızması var, diğerleri ips glow
İade verin direkt, ayıplı ürün zaten kullanmayın.Sağ alt kısımda monitörün köşenin üstü aydınlıkta bile fark edebiliyordum hocam cizgi şeklinde ve glow degildi tam tersten bakınca da değişmiyordu o çok tiksindirdi
Verdim, cumartesi alacaklar. Aoc da yarın geliyor sizin bir öneriniz var mı? Marka model olarak.İade verin direkt, ayıplı ürün zaten kullanmayın.
Bende de ne panelde ne ölü piksel var Aoc ekranla kenarliklar arası ince bir boşluk bırakıyor ya sadece orada yapışkan izi mi toz mu var bilmiyorum ama buna hatanin hsi demek ayıp olurBugünde bir arkadaş tüm testleri yapmış herhangi bir sorunla karşılaşmamış.Kaliteli monitör hayırlı olsun.