tunacengiz451
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Genel bu modelde mi sıkıntı var yoksa panelin bu sol ortasindan mi diyorsunkardom net iade et panel elinde kalır 3-5 ay sonra görürsün bu normal seviyede değil ayrıca panelde sıkıntı var kardom
Sağ üstteki kisim zaten beyaz çıkış tuşu var oradaGenel bu modelde mi sıkıntı var yoksa panelin bu sol ortasindan mi diyorsun
Monitör önerisi gelir miO kadarda övüyorlardı bu monitörü iade et siyah ekran yerine beyaz ekran veriyor.
Bütçen ne?Monitör önerisi gelir mi
5 maxBütçen ne?
Bütçeyi biraz daha artırıp bunu al5 max
İkinci öneri vs var miBütçeyi biraz daha artırıp bunu al
Hocam bütçeyi biraz daha yükseltip attığımı al ikinci bir öneri yapamamİkinci öneri vs var mi
Tamam alıyorum hocam ölü piksel ve ışık sızması durumu nedir bu monitörün sen araştırdigin için soeuyorum direkt aldım simdiHocam bütçeyi biraz daha yükseltip attığımı al ikinci bir öneri yapamam
Bugünde bir arkadaş tüm testleri yapmış herhangi bir sorunla karşılaşmamış.Kaliteli monitör hayırlı olsun.Tamam alıyorum hocam ölü piksel ve ışık sızması durumu nedir bu monitörün sen araştırdigin için soeuyorum direkt aldım simdi
Aldık hocam hayırlısıBugünde bir arkadaş tüm testleri yapmış herhangi bir sorunla karşılaşmamış.Kaliteli monitör hayırlı olsun.