Philips Evnia SPK9618 Mouse Alınır mı?

Mousei alali 2-3 ay olmadi ama 2 gundur hafif takilma ve yukari kaydirirken agir takilma oluyor. Bugun duzgunce test edip garantiye gondericem.
Urun bozuk olabilir 50k lik anakartlarda bile arıza oluyor büyük ihtimal değişim olur sizde

itopyada şuan 2 bin tl alınır mı beyler acil mouse lazım?

vxe atk serisinden iyi midir?

mchose a5 ultra da alabilirim kafam karışık
güzel mouse gibi duruyor alternatifleri var ama tercih edilebilir orta ve ya büyük elliysen güzel olur tutuşu 1000hz 650 ıps bu fiyatta eğerki marka istiyorsan böyle ürün bu fiyata güzel 2.5k diğer sitelerde alınır mı alınır vxe ve atk serisiyle ilgili benimde tereddütlerim var onlara nazaran bu tür marka mouseleri daha tercih edilebilir buluyorum.

Farenin boyutu hakkında bilgi bulabildin mi?
Ultra Hassas ve Hızlı – PAW3395 Sensör

PAW3395 sensör ve mekanik mikro switch teknolojisi sayesinde imleci veya nişangâhı milimetrik hassasiyetle kontrol et. Her hareketin anında ekrana yansır, rekabette daima önde ol.

DPI ile Kontrol Senin Elinde

800–12000 DPI aralığında, yazılım üzerinden 26.000 DPI’a kadar ayarlanabilir hassasiyet. FPS, MOBA veya tasarım projelerinde tam kontrol sağlar.

Üç Modlu Bağlantı – Kablosuz Özgürlük

2.4GHz dongle, Bluetooth 5.3 veya kablolu USB Type-C ile bağlan. İster kablosuz özgürlük yaşa, ister turnuva moduna geç ve kabloyla devam et.

Tek Şarjla Günlerce Kullan

500 mAh şarj edilebilir pil ile 156 saate kadar kullanım. Oyunun ortasında pil bitirme derdi yok.

Süper Hafif – Maksimum Konfor

Sadece 55 gram! Ergonomik tasarımıyla uzun oyun seanslarında bile bileğin yorulmaz.

Hız ve Tepki Süresi

650 IPS hız ve 50G maksimum ivme ile 1K Hz polling rate, en hızlı hareketleri bile gecikmesiz ekrana yansıtır.

Dayanıklı Tuşlar

Ana tuşlar 100 milyon, yan tuşlar 5 milyon tıklama ömrü ile uzun yıllar güvenle kullanabilirsin.

EVNIA Precision Center Yazılımı

DPI ayarlarını, tuş atamalarını ve performans profillerini dilediğin gibi kişiselleştir. Profesyonel seviyede özelleştirme seni bekliyor.

Tüm Sistemlerle Uyumlu

Windows 7 ve üzeri, Mac OS 10.5 ve üzeri, Linux V1.24 ve üzeri ile sorunsuz çalışır.

Ürün Özellikleri

Marka: Philips

Model: EVNIA SPK9618

Renk: Beyaz

Sensor: PAW3395

Bağlantı: Kablolu / 2.4GHz (Dongle) / Bluetooth 5.3

Kablosuz Etkin Mesafe: 10 m (2.4GHz) / 10 m (Bluetooth)

Düğme Sayısı: 6 Mouse

Düğmelerinin Ömrü: 100 milyon tıklama Micro

Hareket Algılama: Mekanik Mikro Switch ile 3 milyon kez algılama, Nişangâhı veya imleci milimetrik düzeyde hareket ettirme özelliği

Polling Rate: 1K Hz

Maksimum Hız: 650 IPS

Maksimum Hızlanma: 50 G

Pil: Şarj edilebilir lityum pil (500 mAh)

Şarj Arayüzü: Type-C

Tek Şarj ile Kullanım Süresi: 156.25 Saat(1K Hz olarak kullanımda)

DPI Hassasiyeti: 800-1200-1600-3200-5000-12000 DPI (Sürücüde 26000 DPI’a kadar ayarlanabilir)

Kablo: USB-A - USB-C örgülü kablo (1,5 m)

Arayüz: Kablolu USB-A / 2,4 GHz kablosuz alıcı Yan Tuş Ömrü: 5 milyon tıklama

Ürün Boyutu: 121 x 67 x 37mm Ürün Ağırlığı: Yaklaşık 55g

Çalışma Sıcaklığı Aralığı: -20°C ila 60°C Çalışma Nem Aralığı: %10 - %85

Uyumlu Sistemler: Microsoft Windows 7, Windows 8, Windows 10 veya üzeri; Linux V1.24 ve üzeri; Mac OS 10.5 ve üzeri

EVNIA PRECISON CENTER Yazılım Gereksinimleri

1.Windows 10 veya üzeri

2.Yazılım yüklemesi için internet bağlantısı

3.500mb boş sabit disk alanı

Cihazınızı EVNIA PRECISION CENTER yazılımıyla kurun

1.EVNIA PRECISION CENTER yazılımını indirin ve yükleyin.

2.Aygıtınızı bilgisayarınıza bağlayın.

3.Cihazınızı EVNIA PRECISION CENTER yazılımı ile özelleştirebilirsiniz.

Paket İçeriği

1x Philips EVNIA Serisi SPK9618 Kablosuz Mouse

1x Kullanım Kılavuzu ve Garanti Kartı

1x Type-C Şarj Kablosu

1x Şarj Edilebilir Pil

Ürün akakçe'ye göre indirimde gözüküyor fakat başlığınız kategoriye uygun değil. Sormak istiyorsanız normal bir konu açın. Sıcak fırsat olarak paylaşmak istiyorsanız fiyat belirtin gibi kurallara uyun bence.

itopyada şuan 2 bin tl alınır mı beyler acil mouse lazım?

vxe atk serisinden iyi midir?

mchose a5 ultra da alabilirim kafam karışık
Evnia'nın SPK9718'ini aldım 8K Hz destekli olanı 1 ay oldu olmadı çok beğendim çokta memnunum daha önce AULA SC680 kullanıyordum sensöründe takılmalar yaşamaya başladım en son değiştirdim. İtopyadan almıştım bende SPK9718'i hissiyat ve malzeme kalitesi olarak cuk oturdu elime bence bu serisi de güzeldir almanı tavsiye ederim reis.

Geri