🔥İndirim Philips G403 Rainbow Mouse - 49 TL

Ben de FPS oyunları oynuyorum, ROG STRIX Impact var. Değiştirsem mi bilemiyorum.
Geçen sene 150TL'ye almıştım.
Niye değiştiriyorsunuz hocam kullandığınız mouse kötü mü ?

Niye değiştiriyorsunuz hocam kullandığınız mouse kötü mü ?
Ortada bir DPI tuşu bulunuyor benim için tek faydalı kısmı o.
Başta MB5-MB6 tuşları için değiştirmeyi düşünüyordum ama "yok şunun sensörü şöyle yok şunun şusu böyle" dedikleri için bulduğum birçok mouse'tan vazgeçtim.
1000Hz 12ms değerlere sahip Impact, iyi sanırım. İyi mi hocam?

Elinizdeki mouse'da bir sorun yoksa yeterli,almanıza gerek yok.
(Avago 3050 sensör bulunuyor mouse'unuzda)
Sensörler hakkında bilgim yokta pek philips de ne sensör var bide daha mı kötü

Benimde değiştiresim geldi ama kullandığım mouse 2 sene oldu hala bozulmadı 2 ay idare etsin diye aldım mouse taş gibi çıktı.
Post automatically merged:

Başta MB5-MB6 tuşları için değiştirmeyi düşünüyordum ama "yok şunun sensörü şöyle yok şunun şusu böyle" dedikleri için bulduğum birçok mouse'tan vazgeçtim.
Bence gayet iyi bir mouse bu mouse ile karşılaştırılmaz.Fiziki bir arızası yoksa daha kullanılır bence.

hocam sensörü şöyle böyle diyenler genelde böyle çarşıdan 25tlye gaming diye ışıklı mouse alanlar oluyor ondan sonra pwm3350ye kötü diyorlar

hocam yeni mouse alacaksanız şuanki mousenizi bana verebilirsiniz :D doğum günü hediyesi olur

Geri