Philips oneblade alınır mı ?

veneficus

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
194
daha 15 yaşındayım sakallarım falan çıkmıyor ama bıyık çıkıyor bıyıkları almak için ve ileride sakalımı almak için philips oneblade önerir misiniz iyi mi? Belki bacak kıllarını falan da alırım belli olmaz araştırdığıma göre kullananlar memnun içinden farklı uçlar falan çıkıyor alınır mı ?
.

daha 15 yaşındayım sakallarım falan çıkmıyor ama bıyık çıkıyor bıyıkları almak için ve ileride sakalımı almak için philips oneblade önerir misiniz iyi mi? Belki bacak kıllarını falan da alırım belli olmaz araştırdığıma göre kullananlar memnun içinden farklı uçlar falan çıkıyor alınır mı ?
.
bende var çok memnun olduğum söylenmez. jiletle traş oluyorum artık o derece.

Genelde nerede, kullanan kimi görsem memnun ve tavsiye ediyor

Jilete çok yakın kesiyor, daha önceki makinem gibi çekme yapmıyor ama hala ara sıra kendimi kesiyorum, tam alışamadım. Vaktim varsa jilet kullanıyorum.

ben kullanıyorum, gayet memnunum ve tavsiye ediyorum. ama şöyle bir durum var; makinenin başlığını belli bir süre aralıklarla değiştirmek gerekiyor(6-9 ay eskimeye bağlı olarak). değiştirmeyince seyrek kesiyor, performansı falan düşüyor hatta sakallarını falan çekmeye başlıyor, haliyle acıtıyor. ve başlık kısmının fiyatları da gereksiz pahalı. mesela makinenin fiyatı şu anda amazonda 900 tl ve üçlü bıçak setinin de fiyatı 900 tl. bıçaklara makine parası vermek biraz üzüyor. ayrıca base pakette vücut başlıkları falan çıkmıyor, sadece 1-2 tane farklı başlık numaraları geliyor. vücut başlık seti ayrı olarak satın alınabiliyor ki o da bence bayağı pahalı. ama yüzümü neredeyse sıfır kestiği için tavsiye ediyorum .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,099,748
Üyeler
174,919
Son üye
H8ersF8
Geri