$ilent
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 19,480
Merhabalar dostlar
, bugün sizlere aylardır kullandığım Philips SPK8274 klavyesine dair Deneyimlerimi ve bilgilerimi aktaracağım:
Her zamanki gibi öncelikle ürünün güzel bir resmi (tabii ki de Google amcadan
)
Bu klavyemin incelemesine öncelikle teknik özellikleri ile başlamak istiyorum
:
RGB klavye fakat renkler sabit durmakta
Mat yüzeyli yumuşak tuş takımı
Multimedya olarak gayet zengin ve kullanışlı
Malesef program desteği yok
Mekanik değil oldukça sessiz bir klavye (Benim gibi Mekanik sevmeyenler için biçilmiş kaftan)
Fiyat olarak 100-120 TL civarına çok kolayca bulunmakta
8 Milyon tuş basım ömrü de bilgilerinde belirtilmekte.
Bu klavye her ne kadar "Gaming klavye" diye geçsede satış yerlerinde, benim düşüncem renkli ofis kullanıcılarına hitap eden bir klavye yani benim gibi Grafik ve Animasyon ile ilgilenenlere uygun sessiz bir klavye. Oyun performansına gelirsek, şimdi diyeceksinizki madem gaming klavye gibi değil o zaman oyun performansı kötümü ? açıkcası ben çok çeşit oyun oynayıp test ettim FPS tarzı oyunlarda beni üzmedi gayet rahat ve hızlıca kullanabildim, Starcraft tarzı klavye ağırlıklı strateji oyunlarında da gayet iyi kullanım sağlıyor, RPG tarzı oyunlarda da FPS tarzı kadar rahat kullanımı vardı.
Açıkcası fiyatını düşünürsek Sessiz, Fazla abartılı ışık sevmeyen, ve yumuşak tuşlar isteyen sadelik seven kullanıcılara uygun bir klavye.
Tavsiye ederim
, Okuyup yorumlarınızı benle paylaşmayı unutmayın, Teşekkürler
.
Her zamanki gibi öncelikle ürünün güzel bir resmi (tabii ki de Google amcadan
Bu klavyemin incelemesine öncelikle teknik özellikleri ile başlamak istiyorum
RGB klavye fakat renkler sabit durmakta
Mat yüzeyli yumuşak tuş takımı
Multimedya olarak gayet zengin ve kullanışlı
Malesef program desteği yok
Mekanik değil oldukça sessiz bir klavye (Benim gibi Mekanik sevmeyenler için biçilmiş kaftan)
Fiyat olarak 100-120 TL civarına çok kolayca bulunmakta
8 Milyon tuş basım ömrü de bilgilerinde belirtilmekte.
Bu klavye her ne kadar "Gaming klavye" diye geçsede satış yerlerinde, benim düşüncem renkli ofis kullanıcılarına hitap eden bir klavye yani benim gibi Grafik ve Animasyon ile ilgilenenlere uygun sessiz bir klavye. Oyun performansına gelirsek, şimdi diyeceksinizki madem gaming klavye gibi değil o zaman oyun performansı kötümü ? açıkcası ben çok çeşit oyun oynayıp test ettim FPS tarzı oyunlarda beni üzmedi gayet rahat ve hızlıca kullanabildim, Starcraft tarzı klavye ağırlıklı strateji oyunlarında da gayet iyi kullanım sağlıyor, RPG tarzı oyunlarda da FPS tarzı kadar rahat kullanımı vardı.
Açıkcası fiyatını düşünürsek Sessiz, Fazla abartılı ışık sevmeyen, ve yumuşak tuşlar isteyen sadelik seven kullanıcılara uygun bir klavye.
Tavsiye ederim