B Burak Özpınar 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 6 Reaksiyon skoru 0 8 Nisan 2020 #1 Ürünün inceleme videolarını izledim iyi bir ürün fps oyunlari oynuyorum ama klavye mavi switch sesten yana sıkıntı yok mavi switch olması performansımı etkiler mi ?
Ürünün inceleme videolarını izledim iyi bir ürün fps oyunlari oynuyorum ama klavye mavi switch sesten yana sıkıntı yok mavi switch olması performansımı etkiler mi ?
Mehmet Yılmaz Vitreus Yönetici Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 31,358 En İyi Cevap 17 Reaksiyon skoru 72,701 8 Nisan 2020 #2 Oyunculara tarafından kullanılan bir Switch işte. Sen yetenekliysen switchlerin falan bir bahanesi kalmıyor zaten merak etme
Oyunculara tarafından kullanılan bir Switch işte. Sen yetenekliysen switchlerin falan bir bahanesi kalmıyor zaten merak etme
FarukKusdil 80+ Platinum Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 13,198 En İyi Cevap 2 Reaksiyon skoru 9,279 8 Nisan 2020 #3 Mavi switch olması performans olarak hatta biraz daha iyidir denebilir. Eğer ses rahatsız etmeyecekse sıkıntı yaşamazsınız.
Mavi switch olması performans olarak hatta biraz daha iyidir denebilir. Eğer ses rahatsız etmeyecekse sıkıntı yaşamazsınız.