fenerlimühendis
80+ Bronze
- Katılım
- 17 Eylül 2020
- Mesajlar
- 1,281
- Reaksiyon skoru
- 764
Philips CHP8010W/10 Tekli Akım Korumalı Priz PD Hızlı Şarj QC 3.0 USB-A Desteği
kendiniz mi taktınız yoksa başkası mı?Bunların para tuzağı olup olmadığından emin değilim. Ben bunun yerine sigortaya koruma rölesi taktım. Tüm eve bir priz parası gitmiş oldu + daha özellikli. Belli değerin altına üstüne inerse kesiyor, elektrik gelince belli bir süre vermiyor VS.
Başkasına taktırdım ama basit baya.kendiniz mi taktınız yoksa başkası mı?
Hocam rölenin marka/model ve linkini paylaşabilir misiniz?Bunların para tuzağı olup olmadığından emin değilim. Ben bunun yerine sigortaya koruma rölesi taktım. Tüm eve bir priz parası gitmiş oldu + daha özellikli. Belli değerin altına üstüne inerse kesiyor, elektrik gelince belli bir süre vermiyor VS.
Çin'den aldım hocam. TR'dekiler de oradan geliyordur zaten muhtemelen. Hepsi birbirinin kopyası gibi.Hocam rölenin marka/model ve linkini paylaşabilir misiniz?
dostum herkes şarj aleti için mi alıyor prizi? ne alaka? yüz binlik bilgisayar için takan var, akvaryum motoru takan var, buzdolabı takan var tonla şey var varda var. ayrıca o usb girişleri ana unsur değil onun için değil ki bu ürün usb girişi ekstra özellikŞarj için bunlara paranızı kaptırmayın kaliteli şarj aleti alın en az 8-10 tane güvenlik koruması var
Alıntıyı görüntüle
Spigen 45W GaN USB-C Adaptör + USB-C Örgü Şarj Kablo 375 TL (45W + Kabloda yanında tatlısı)
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bunların para tuzağı olup olmadığından emin değilim. Ben bunun yerine sigortaya koruma rölesi taktım. Tüm eve bir priz parası gitmiş oldu + daha özellikli. Belli değerin altına üstüne inerse kesiyor, elektrik gelince belli bir süre vermiyor VS.