Neler Yeni

Öneri Philips Vs Gamebooster vs gamenote

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
GameNote klavyenin malzeme kalitesi bundan iyidir.
Ayrıca Cyan Switch çok sesli, ben blue tercih ederdim. GameNote'a karşı malasef benim gözümde hiçbir +sı yok.
Blue Cyan'dan daha sesli xD
İyidir diyorsun ikisini de kullanmış gibisin? Üstelik outemu ile değil content switchle gelen kullanıcılar da var Gamenote'de. Content switch Outemu'dan daha sesli.

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Blue Cyan'dan daha sesli xD
İyidir diyorsun ikisini de kullanmış gibisin? Üstelik outemu ile değil content switchle gelen kullanıcılar da var Gamenote'de. Content switch Outemu'dan daha sesli.
Emin olmak için bir daha baktım, Cyan switch yeşil ve mavi switchin karışımı değil mi? Yeşil switch maviden sesli değil mi? E o zaman nasıl Cyan switch blue switchden daha sessiz olabilir?

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Emin olmak için bir daha baktım, Cyan switch yeşil ve mavi switchin karışımı değil mi? Yeşil switch maviden sesli değil mi? E o zaman nasıl Cyan switch blue switchden daha sessiz olabilir?
Blue, greenden sonra en sesli switchlerden biridir. Senin mantığın mavi ile yeşili karıştırır orta yolu buluruz. Bu sıvı karıştırma mantığı gibi bir şey.
Bir de şöyle bir şey var, contect blue outemu blueden daha sesli, yani switch markası da önemli.

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Blue, greenden sonra en sesli switchlerden biridir. Senin mantığın mavi ile yeşili karıştırır orta yolu buluruz. Bu sıvı karıştırma mantığı gibi bir şey.
Bir de şöyle bir şey var, contect blue outemu blueden daha sesli, yani switch markası da önemli.
GameNote klavye alanların çoğunluğu outemu switch geliyor. Content switchi karıştırma.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
GameNote klavye alanların çoğunluğu outemu switch geliyor. Content switchi karıştırma.
Content switch gelen de var. Outemu daha sessiz contente göre. Cyan Switch blueden daha fazla mekanik hissiyatı veriyor, blue zaten pek tercih edilmeyen bi switch.

Top Bottom