Phillipsin uygun fiyatlı bu mouseu alınır mı?

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
9,800
Philips gibi bir marka bunu 97 liraya satıyor bana biraz anormal geldi philips pahalı markadır normalde. Bu mouseu kullanan var mı alınır mı?

bence alınmaz

24000 DPI falan diyor ve bilgi yerinde neredeyse hiçbir bilgi verilmemiş mouse hakkında 🤔

Philips gibi bir marka bunu 97 liraya satıyor bana biraz anormal geldi philips pahalı markadır normalde. Bu mouseu kullanan var mı alınır mı?
kuzenimde senin gibi düşünüp aldı
sonuç: üstündeki plastik fırından yeni çıkmış ekmekten daha yumuşaktı camdan dahga kırılgandı ve maalasef sizlere ömür mouse u kaybettik

sonuç: üstündeki plastik fırından yeni çıkmış ekmekten daha yumuşaktı camdan dahga kırılgandı ve maalasef sizlere ömür mouse u kaybettik
geçmiş olsun

öyle bir anlatmışın ki öldüm :D

buna emoji bırakırken farkettimki gülme emojisine gözyaşı eklenmiş .d

açıkcası philips başarılı bir tv markası, sonra telefon çıkarmayı denediler ve başarısız oldu.mouse'da ne kadar başarılı olur bilmem ama bilindik markalara bakmanızı öneririm.

açıkcası philips başarılı bir tv markası, sonra telefon çıkarmayı denediler ve başarısız oldu.mouse'da ne kadar başarılı olur bilmem ama bilindik markalara bakmanızı öneririm.
reiz bazı markalar bir yerde iyi olunca diğer yerlerede bulaşmak istiyolar ama bazen oluyor bazen olmuyor
örn:lg televizyonda lider ama birine lg telefon diyince aklına telefon dışınca her şey geliyor

Geri