80₺ indirim yok. Sana vermiş kuponu. Normalde yok. Yani alacak olan 430 a alacak. Naysla da 390 a geliyorNormalde 500-700 TL bandında geziyor
Şuan 439 TL indirimde
Amazonun vermiş olduğu 80 TL lik indirim + nays ile
305 TL ye geliyor hemen kapın
LINK
Çoğu kişide olmuyor bu kampanya80 TL lik kupon için bu linki deneyin : 80 TL KUPON
Hayır var , herkese veriliyor bu kod , bana vermemiş kuponu , normaldede var. Daha önceden kullanmışsanız bir daha kullanamazsınız ama sanırım ikinci kez kullanmak isterseniz de 40 tl'lik kupon veriyor ama 1 hafta içinde o kodu kullanmak zorundasınız. Eğer 80 lik kupon olmuyorsa yeni hesap açarak deneyebilirsiniz başka telefon numarası ile v.s Eğer yinede 80 tl kupon olmazsa fiyat yinede uygun , NAYS la 373 TL ye gelmiş oluyor tabii ki ilk ay prime ücretsiz aboneliği almışsınız varsayıyorum.80₺ indirim yok. Sana vermiş kuponu. Normalde yok. Yani alacak olan 430 a alacak. Naysla da 390 a geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çoğu kişide olmuyor bu kampanya
Yeni hesap açılıp olunca herkese vermiş olmuyor. Sonuç olarak forumdakilerin %90 ı bu kuponu çoktan kullandı. Konudaki yazıyı düzeltip ona göre yazki insanlar yanlış anlamasınHayır var , herkese veriliyor bu kod , bana vermemiş kuponu , normaldede var. Daha önceden kullanmışsanız bir daha kullanamazsınız ama sanırım ikinci kez kullanmak isterseniz de 40 TL'lik kupon veriyor ama 1 hafta içinde o kodu kullanmak zorundasınız. Eğer 80 lik kupon olmuyorsa yeni hesap açarak deneyebilirsiniz başka telefon numarası ile v.s Eğer yinede 80 TL kupon olmazsa fiyat yinede uygun , NAYS la 373 TL ye gelmiş oluyor tabii ki ilk ay prime ücretsiz aboneliği almışsınız varsayıyorum.
Konuda yanlış bir şey yok eğer isterseniz takip etmeyin konuyu size uygun değilse. Kod herkese veriliyor kullanmayanlar da var benim gibi, eğer siz yanlış anlamışsanız almayabilirsiniz sonuçta zorla aldırıcak halimiz yok ucuz diye koyuyoruzYeni hesap açılıp olunca herkese vermiş olmuyor. Sonuç olarak forumdakilerin %90 ı bu kuponu çoktan kullandı. Konudaki yazıyı düzeltip ona göre yazki insanlar yanlış anlamasın