Neler Yeni

Photoshop 2022 Seçim yaparken donmalar.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
Bomboş temiz bir sayfa. Hiçbir şey yok. Sadece yazı yazıyorum yazılar yarım saniye geç geliyor. Basit bir fotoğraf atıyorum. Fanlar hızlanmaya ve cpu %98 99 kullanıma çıkıyor.
bilemedim valla hocam özele gelsene bi

Ilar

80+ Bronze
Bende crack program kullanmıştım kasıyordu donuyordu sonrasında başka bir siteden indirdim o sorunsuz çıktı. Övdüğüm için değil korsana hayır ama Adobe programlarının fiyatları herşeyde olduğu gibi pes dedirtti.
Aylık 88tl bütün creatice cloud uygulamaları.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
Öğrenci planında kdv yerine tc kimliğini girmen gerek ve telefon numaranı
kdv yi girdim zaten 125 ten 106 ya düştü telefon numarası nereye giriliyor? rehber var mı

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,663
İsim
Fatih
Örnek veriyorum. Objest Selection Tool ile bir nesneyi seçerken 3-5sn program kitleniyor. Cpu kullanımı %98 %99 oluyor. Ve geri düzeliyor. Programı yeni indirip kullanmaya başladım. Neden olabilir. Yoksa sistemim kaldırmıyor mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

+ Olarak yazı yazarkende yazılarım yarım saniye fln geç geliyor. Anliyacağınız program kasılıyor. Neden olabilir ?
Program lisanssız olduğundan kaynaklı yaşıyorsun bu sorunu muhtemelen. Kaldırıp güvendiğin başka bir yerden kullanmayı dene orada da olursa format atıp tekrar indirmeyi dene. İlk indirdigin yerden değil.

Ilar

80+ Bronze

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Aylık 88tl bütün creatice cloud uygulamaları.
Aylık ama her zaman kullandığım uygulamalar değil ki ayda 3-4 sefer girersem giriyorum. Bunun için 88 TL olsa bile pahallı bence.

Kullandığın sürüme göre değişir bu. Son sürümlerde nesneyi seçerken kitlenmiyor, nesneyi algılayıp seçime hazır hale getirmesini bekliyorsun bu normal bir durum.

Fiyat konusunda neyine pes ettirdi? En ucuz kullanan ülkelerden biriyiz buradan para kazanıyorsan aylık 150 TL veremiyorsan kusura bakma o işi yapma. Creative Cloud'a o kadar program için bedava bu para. Öğrenci falansan 100 TL'ye alabiliyorsun :))

UK veya bir US seçde aylık bir $50 ve 50 paundu bir gör sonra gel burda fiyat eleştirisi yap, çok boş konuşuyorsunuz çok.
Bu işi yaptığımı söylemedim ki ayda 3-4 sefer kullanıyorsam kullanıyorum aylık 150 TL bunun için yine fazla ama benim gördüğüm 1000 TL'lik bir fiyat vardı onun için dedim. Her Adobe programı kullanan editör veya tasarımcı mı oluyor? Asıl sen boş konuşmuşsun.

ssd de 80gb yer kaldı ondan olabilir mi ?

Bende hiç istemiyorum ama başka çarem olmadığından yapıyorum + olarak ailemde böyle şeyler için izin vermiyorlar. Geçen steamda 18tlye Dying Light alcaktım ilk defa para istedim, ona bile izin vermediler.
Aynı durumdayım bende. Aylık olarak abone olduğum tek şey Prime o da 7 TL zaten. 😀 Bazılarına göre bu programlara abone olmamız mecburi ve bu işi yapmamız gerekiyormuş herkes kendine göre konuşuyor.

Son düzenleme:

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Okuduğunu anlamayan bir toplumda, iyi ki birilerine zorla bir şeyler anlatmaya çalışmıyorum, Allah ailelerinize sabır versin, bastım engeli.

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri