Neler Yeni

Photoshop sadece siyah-beyaz tonlarında

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mehmet Ali Kırımlı
Programı açtım kullanmaya başlıycaktım brush toolu seçip boyama yaptım gri renk çıktı acaba ben mşi yanlış renk seçtim diyip başka renkler denedim ama hep gri ve tonlarında boyama yaptı. Şimdilik brush toolda ki renklere ihtiyacım olmadığı için devam ettim ama resim ws. attığımda da aynı şekil siyah-beyaz çıktı. Neden olduğu hakkında bir fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim. (Çıktılarda siyah-beyaz) (Renk paletim rgb) (Açtığım dosya 8-bit RGB)

serialeris

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
980
İsim
Yusuf
Programı açtım kullanmaya başlıycaktım brush toolu seçip boyama yaptım gri renk çıktı acaba ben mşi yanlış renk seçtim diyip başka renkler denedim ama hep gri ve tonlarında boyama yaptı. Şimdilik brush toolda ki renklere ihtiyacım olmadığı için devam ettim ama resim ws. attığımda da aynı şekil siyah-beyaz çıktı. Neden olduğu hakkında bir fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim. (Çıktılarda siyah-beyaz) (Renk paletim rgb) (Açtığım dosya 8-bit RGB)
Ctrl+r ctrl+123456789 teker teker dene düzelir büyük ihtimalle sürümünü bilmiyorum o yüzden net bir şey diyemem

Gugar61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
OFLU HOCA
Layer ların üstünde channel göreceksin orada RGB yada CMYK yazanın yanındaki göz işaretini aktif et.

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mehmet Ali Kırımlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ctrl+r ctrl+123456789 teker teker dene düzelir büyük ihtimalle sürümünü bilmiyorum o yüzden net bir şey diyemem
CC 2021 Kullanıyorum. Onun dışında eski ve başka bir psd dosyası açtım onda sıkıntısız çalıştı. Sadece yeni açtıım dosya da sıkıntı var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Layer ların üstünde channel göreceksin orada RGB yada CMYK yazanın yanındaki göz işaretini aktif et.
tam anlamadım kral ya biraz daha detaylı söyler misin?

serialeris

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
980
İsim
Yusuf
CC 2021 Kullanıyorum. Onun dışında eski ve başka bir psd dosyası açtım onda sıkıntısız çalıştı. Sadece yeni açtıım dosya da sıkıntı var

2018'de CTRL+2 yapınca düzeliyor bir dene düzelir büyük ihtimalle CC2021'de de deniycem birazdan

Kesin çözüm söyleyeyim yukarıdan İmage seç mode yazıyor sizde grayscale seçilidir onu RGB'ye alın

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mehmet Ali Kırımlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni dosya açtım açarken dikkat ettim ve renk modu gri tonlamadaymış. Ben ellemediğime emindim sadece px boyutlarıyla oynuyordum. Kendi hatammış kusuruma bakmayın her şey için teşekkürler.

Ama yaptığım çalışmayı kurtarmamın yolu yok mudur ? Siyah-beyaz da kaldı :DDD

serialeris

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
980
İsim
Yusuf
Yeni dosya açtım açarken dikkat ettim ve renk modu gri tonlamadaymış. Ben ellemediğime emindim sadece px boyutlarıyla oynuyordum. Kendi hatammış kusuruma bakmayın her şey için teşekkürler.
Yazmıştım zaten Türkçe ise yukarından görüntü, mod,RGB seçin proje esnasında da değiştirmek için

serialeris

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
980
İsim
Yusuf

Ama yaptığım çalışmayı kurtarmamın yolu yok mudur ? Siyah-beyaz da kaldı :DDD
Görüntü-mod-RGB seç yukarıdaki pencerelerden
1615923419572.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,909
Üyeler
159,691
Son üye