PHP dili iş imkanları nelerdir?

Emre Ortamevzi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
713
Arkadaşlar ben PHP dilini öğreniyorum.Öğrendikten sonra nerelerde çalışabilirim?

Ödeme entegrasyonları, api serverlar, paneller daha saymama gerek var mı ? :)

Ödeme entegrasyonları, api serverlar, paneller daha saymama gerek var mı ? :)
Biraz daha lütfen hocam 😀 Birde ikinci bir sorum ben daha önce hiçbir programlama dili öğrenemedim yani HTML CSS ve JavaScript bilmiyorum.Php öğrenebilir miyim?

Biraz daha lütfen hocam 😀 Birde ikinci bir sorum ben daha önce hiçbir programlama dili öğrenemedim yani HTML CSS ve JavaScript bilmiyorum.Php öğrenebilir miyim?
Backend ve frontend kavramlarını biliyor musunuz bilmiyorum ama sadece backend bilerek para kazanabilirsiniz. Ama html CSS ve js ile bu parayı 2'ye 3'e katlarsınız.

Backend ve frontend kavramlarını biliyor musunuz bilmiyorum ama sadece backend bilerek para kazanabilirsiniz. Ama html CSS ve js ile bu parayı 2'ye 3'e katlarsınız.
Backend sanırım arkaplanda çalışan demek?

Hocam çok teşekkürler sizden ricam BTK AKADEMİ de PHP eğitimi var ben ordan eğitim alıyorum.Html Css ve JavaScript i nerelerde kullanacağımı gösteriyorlar.Bilgilendirme bölümü var yani. Yeterli olur mu?

Hocam çok teşekkürler sizden ricam BTK AKADEMİ de PHP eğitimi var ben ordan eğitim alıyorum.Html Css ve JavaScript i nerelerde kullanacağımı gösteriyorlar.Bilgilendirme bölümü var yani.
Özelden yazarsanız site verebilirim size.

Kendi işinde

A 101 de kasiyer olarak işe başlayabilirin. Bilgisayar tecrübesi olan, kolaylıklla Pos cihazı da kullanabilir.

Geri