Emre Ortamevzi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 713
Arkadaşlar ben PHP dilini öğreniyorum.Öğrendikten sonra nerelerde çalışabilirim?
Biraz daha lütfen hocamÖdeme entegrasyonları, api serverlar, paneller daha saymama gerek var mı ?![]()
Backend ve frontend kavramlarını biliyor musunuz bilmiyorum ama sadece backend bilerek para kazanabilirsiniz. Ama html CSS ve js ile bu parayı 2'ye 3'e katlarsınız.Biraz daha lütfen hocamBirde ikinci bir sorum ben daha önce hiçbir programlama dili öğrenemedim yani HTML CSS ve JavaScript bilmiyorum.Php öğrenebilir miyim?
Diller birbirlerine benzerler ancak birini öğrenmek için diğeri gerekmezBiraz daha lütfen hocamBirde ikinci bir sorum ben daha önce hiçbir programlama dili öğrenemedim yani HTML CSS ve JavaScript bilmiyorum.Php öğrenebilir miyim?
Backend sanırım arkaplanda çalışan demek?Backend ve frontend kavramlarını biliyor musunuz bilmiyorum ama sadece backend bilerek para kazanabilirsiniz. Ama html CSS ve js ile bu parayı 2'ye 3'e katlarsınız.
Aynen öyle, sitenin görülen kısmı front end. Görülmeyen kısmı backend.Backend sanırım arkaplanda çalışan demek?
Hocam çok teşekkürler sizden ricam BTK AKADEMİ de PHP eğitimi var ben ordan eğitim alıyorum.Html Css ve JavaScript i nerelerde kullanacağımı gösteriyorlar.Bilgilendirme bölümü var yani. Yeterli olur mu?Backend ve frontend kavramlarını biliyor musunuz bilmiyorum ama sadece backend bilerek para kazanabilirsiniz. Ama html CSS ve js ile bu parayı 2'ye 3'e katlarsınız.
Özelden yazarsanız site verebilirim size.Hocam çok teşekkürler sizden ricam BTK AKADEMİ de PHP eğitimi var ben ordan eğitim alıyorum.Html Css ve JavaScript i nerelerde kullanacağımı gösteriyorlar.Bilgilendirme bölümü var yani.
Yazdım hocamÖzelden yazarsanız site verebilirim size.