Neler Yeni

pil telefona zarar verir mi?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Kanka pilin bi tarafını dokunmatik algılıyo ya ondan yaklaştırıcam 2. Soru ise mıknatıs zarar veriyor denmişti biriside pil mıknatış maddesinden yapılıyor demişti
Mıknatısın zarar verme sebebi telefonun içindeki demir bileşenleri kendine çekmeye çalışacak olması.

bir şey olmaz ama pil dokundurmak yerine o iş için yapılan bir dokunmatik kalemi al.

arda55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,105
İsim
arda
Mıknatısın zarar verme sebebi telefonun içindeki demir bileşenleri kendine çekmeye çalışacak olması.

bir şey olmaz ama pil dokundurmak yerine o iş için yapılan bir dokunmatik kalemi al.
Kanka malesef alamam ama pilin değmesini yumuşatmak için bir şey yapabilir miyim?

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
Kanka malesef alamam ama pilin değmesini yumuşatmak için bir şey yapabilir miyim?
Sanırım yapamazsınız çünkü yumuşatırsanız pil değmemiş olacak yumuşak zemin değmeiş olacak oda telefonun hissetmesine engel pili dokundurabilirsiniz ekranda kaliteli bir çizilmez cam var ise bir şey olmayacaktır.

arda55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,105
İsim
arda
Sanırım yapamazsınız çünkü yumuşatırsanız pil değmemiş olacak yumuşak zemin değmeiş olacak oda telefonun hissetmesine engel pili dokundurabilirsiniz ekranda kaliteli bir çizilmez cam var ise bir şey olmayacaktır.
Hocam birde kaleme aluminyum folyo sarıp yapanlar var o mu daha sağlıklı pil mi

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
Valla telefonumda hiç denemedim hangisi telefonu daha çok çiziyor diye ancak internette gördüğüm kadarıyla pil sanırım daha çok çiziyor gibi duruyor ancak emin değilim. Olmazsa deneyebilirim eski telefonumda. Bir kaç dakika sonra deneyimlerimi yazarım.

arda55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,105
İsim
arda
Valla telefonumda hiç denemedim hangisi telefonu daha çok çiziyor diye ancak internette gördüğüm kadarıyla pil sanırım daha çok çiziyor gibi duruyor ancak emin değilim. Olmazsa deneyebilirim eski telefonumda. Bir kaç dakika sonra deneyimlerimi yazarım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pil daha düzgün çalışıyor ancak biraz çiziyor gibi duruyor. Alüminyum folyo ise tam düzgün çalışmıyor bazen algılamıyor ancak telefonu çizmiyor.
NOT: Test ettiğim telefon ortalama altı çizilmez cam kaplı İphone 4s.
Hocam peki pili sadece dokundurmak için kullansam

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
Pil daha düzgün çalışıyor ancak biraz çiziyor gibi duruyor. Alüminyum folyo ise tam düzgün çalışmıyor bazen algılamıyor ancak telefonu çizmiyor.

Hocam peki pili sadece dokundurmak için kullansam
Sorun olmaz sanırım ancak kaliteli bir çizilmez cam ile kaplarsanız daha iyi olabilir. Çizikleri de görmeyebilirsiniz. Daha stabil çalışıyor dediğim gibi pil. Telefonlar için kalemler vardı sanırım hocam onlardan birini alsanız daha iyi olabilir.

arda55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,105
İsim
arda
bu çizilmez camlardan pek anlamıyorum o yüzden bütçe belirtemiyorum huawei p9 lite mini için ve samsung galaxy j4+ için kırılmaz cam önerir misiniz?

Sorun olmaz sanırım ancak kaliteli bir çizilmez cam ile kaplarsanız daha iyi olabilir. Çizikleri de görmeyebilirsiniz. Daha stabil çalışıyor dediğim gibi pil. Telefonlar için kalemler vardı sanırım hocam onlardan birini alsanız daha iyi olabilir.
Hocam ben az afk yım köpeklerim acıkmış havada sinek avlayıp yemeye bşladılar ben az onlara yemek veriyim

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
bu çizilmez camlardan pek anlamıyorum o yüzden bütçe belirtemiyorum huawei p9 lite mini için ve samsung galaxy j4+ için kırılmaz cam önerir misiniz?
Çizilmez camlar hakkında benimde pek bilgim yok bildiğim en iyi marka microsonic oda fiyatından dolayı(pahalı olduğu için yani) iyi gibi geliyor bana. Ekran koruyucuları ile alakalı bir konu açarsanız benden daha bilgili arkadaşlar size daha iyilerini önerebilir. Sizin kalitesiz bir ekran koruyucusuna gereksiz para vermenizi istemem.

arda55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,105
İsim
arda

Hocam köpeklerin 8 tanesinin doğum günü 9 köpeğim var 1 köpek dışlanmadın diye onada verdim her köpeğe bir porsiyon iskender bugün çok mutlular

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
Hocam köpeklerin 8 tanesinin doğum günü 9 köpeğim var 1 köpek dışlanmadın diye onada verdim her köpeğe bir porsiyon iskender bugün çok mutlular
Hayvanları seviyorum hepsinin doğum günü kutlu olsun. Umarım size faydalı olabilmişimdir.

525346

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
mr.esat
İlgilendiği Kategoriler
Counter Strike: Global Offensive
Kanka pilin bi tarafını dokunmatik algılıyo ya ondan yaklaştırıcam 2. Soru ise mıknatıs zarar veriyor denmişti biriside pil mıknatış maddesinden yapılıyor demişti
Mıknatıs maddesi mi varmış?

Top Bottom