Pilli mouse alınır mı?

Eder eder merak etmeyin eskisi gibi değil artık gecikme de çözüldü sorunsuz kullanırsınız hayırlı olsun.
teşekkür ederim hocam, pil de çok sorun değil bimde 25 lira mı ne zaten 4 lü sü

1 hafta çok az değil mi? G305 kullanıyorum aylarca gidiyor.
Hocam o mouse değerlerine göre değişiyor ya, 1000 hertz 300 ips 35G değerlere sahip bir mouse ortalama 1 haftada bitiyor pili.

Pil iyidir. Batarya ölürse mouse çöpe gider ama pil öyle değil. Pili direkt değiştir kablosuz kullanmaya devam et. Batarya şarj etmek için kablo derdi ile uğraşırsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam o mouse değerlerine göre değişiyor ya, 1000 hertz 300 ips 35G değerlere sahip bir mouse ortalama 1 haftada bitiyor pili.
1000 hz kullanıyorum. Hz düşürsem yıllarca gider sanırım. Zamanında 4 pil ve şarj aletini 70 TL'ye almıştım. Hala kullanıyorum.

Pil iyidir. Batarya ölürse mouse çöpe gider ama pil öyle değil. Pili direkt değiştir kablosuz kullanmaya devam et. Batarya şarj etmek için kablo derdi ile uğraşırsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1000 hz kullanıyorum. Hz düşürsem yıllarca gider sanırım. Zamanında 4 pil ve şarj aletini 70 TL'ye almıştım. Hala kullanıyorum.
Bende aynı siz gibi düşünüyorum, batarya da bir sorun olursa mouse da gider ondan riskli, uzun kullanımlarda batarya şişebilir mi oda belli değil. Bencede pilli masrafı dışında bataryalıdan daha iyi

Bende aynı siz gibi düşünüyorum, batarya da bir sorun olursa mouse da gider ondan riskli, uzun kullanımlarda batarya şişebilir mi oda belli değil. Bencede pilli masrafı dışında bataryalıdan daha iyi
Uzun ömürlü düşünürseniz pil pahalı değil. Modeline gore 500-1000 döngü ömrü oluyor. Uzun yıllar götürür. İleride başka cihaz için kullanırsınız. Gamepad falan varsa iş görüyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,396
Üyeler
183,275
Son üye
hwas
Geri