1 hafta çok az değil mi? G305 kullanıyorum aylarca gidiyor.Aktif kullanımda 1 hafta gider, 300-400 şarj etme makinesi şarjlı pillerin tanesi de 50 den falan başlıyor.
Ben kendi mouseum için konuşuyorum aktif kullanılınca 1 hafta da bitiyor benimki, Razer Hyperspeed v2.1 hafta çok az değil mi? G305 kullanıyorum aylarca gidiyor.
1000 hz kullanıyorum. Hz düşürsem yıllarca gider sanırım. Zamanında 4 pil ve şarj aletini 70 TL'ye almıştım. Hala kullanıyorum.Hocam o mouse değerlerine göre değişiyor ya, 1000 hertz 300 ips 35G değerlere sahip bir mouse ortalama 1 haftada bitiyor pili.
Bende aynı siz gibi düşünüyorum, batarya da bir sorun olursa mouse da gider ondan riskli, uzun kullanımlarda batarya şişebilir mi oda belli değil. Bencede pilli masrafı dışında bataryalıdan daha iyiPil iyidir. Batarya ölürse mouse çöpe gider ama pil öyle değil. Pili direkt değiştir kablosuz kullanmaya devam et. Batarya şarj etmek için kablo derdi ile uğraşırsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1000 hz kullanıyorum. Hz düşürsem yıllarca gider sanırım. Zamanında 4 pil ve şarj aletini 70 TL'ye almıştım. Hala kullanıyorum.
Uzun ömürlü düşünürseniz pil pahalı değil. Modeline gore 500-1000 döngü ömrü oluyor. Uzun yıllar götürür. İleride başka cihaz için kullanırsınız. Gamepad falan varsa iş görüyor.Bende aynı siz gibi düşünüyorum, batarya da bir sorun olursa mouse da gider ondan riskli, uzun kullanımlarda batarya şişebilir mi oda belli değil. Bencede pilli masrafı dışında bataryalıdan daha iyi