Aktif kullanımda 1 hafta gider, 300-400 şarj etme makinesi şarjlı pillerin tanesi de 50 den falan başlıyor.Zaten benimde tercihim olmazdı pil, ama 350 lira kuponum olunca 750 ye düşüyor, 750 liraya adam akıllı mouse yok piyasada.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Piller çok pahallı mı ve kaç gün gider bir pil mouse için
1300 lira Vxe r1 al wraith den500 liraya buldum geçenlerde bilgisayarcıda, kablolu diye almadım. Kablosuz rahatı bir başka ondan
Biz bulaşık makinesi buzdolabı felan mediamarkttan aldık hep, bugün bir baktım gaming aksesuar kuponum var galiba hep alışveriş yaptığımız için verdiHocam ne kuponu o 450 tl
bu marketlerdeki pillerde iş görür mü bu mouse için, 1000 lira bütçede kaliteli kablosuz tek bu mouse var dediğim gibiAktif kullanımda 1 hafta gider, 300-400 şarj etme makinesi şarjlı pillerin tanesi de 50 den falan başlıyor.
Piller aslında çok ucuz. Sağlam güvenilir bir şarj makinesi için sadece bir kez maliyet yapıp harici oem tarzda piller alınabilir. Detaylı araştırırsanız bazı üretici markaların direkt perakende olarak Hepsiburada, Trendyol vb. siteler üzerinden 100-300TL ye sattığı 1500-3000MAh civarı pillerini görebilirsiniz. Kapasiteye göre fiyatlar değişiyor. Ortalama 1-2 yıl civarı düzenli kullanımda rahatça götürür.Hocam o şarj makinesi ve piller de ucuz değil yalnız 750 tl ye mouse alıp 500 tl onlara para vermeye değer mi
Öyle yapacaksanız olur hocam
şöyle bir şey buldumPiller aslında çok ucuz. Sağlam güvenilir bir şarj makinesi için sadece bir kez maliyet yapıp harici oem tarzda piller alınabilir. Detaylı araştırırsanız bazı üretici markaların direkt perakende olarak Hepsiburada, Trendyol vb. siteler üzerinden 100-300TL ye sattığı 1500-3000MAh civarı pillerini görebilirsiniz. Kapasiteye göre fiyatlar değişiyor. Ortalama 1-2 yıl civarı düzenli kullanımda rahatça götürür.
Kesinlikle iş görür.Biz bulaşık makinesi buzdolabı felan mediamarkttan aldık hep, bugün bir baktım gaming aksesuar kuponum var galiba hep alışveriş yaptığımız için verdi
bu marketlerdeki pillerde iş görür mü bu mouse için, 1000 lira bütçede kaliteli kablosuz tek bu mouse var dediğim gibi
Bende pilli kullanıyorum, 2 tane şarj edilebilir pil almıştım, 2 senedir kullanıyorum onları döne döne.pilli olması çok da kötü değil, 2 günü kaldı kuponumun zaten sonra kullanma tarihi geçiyor öyleyse alıyorum sağolun.
Evet.pil şarj etme aleti lazım değil mi birde
Eder eder merak etmeyin eskisi gibi değil artık gecikme de çözüldü sorunsuz kullanırsınız hayırlı olsun.sipariş ettim bakalım, 750 liraya memnun eder umarım
Alıntıyı görüntüle