İnterneti sadece sen kullanmıyorsan dünyanın en normal olayı.Comnet kullanıyorum sadece merak ettiğim için soruyorum bazen pingim 16 bazen 18 bazen 24 bazen 25 oluyor ama genel olarak 24-25 oluyor neden böyle oluyor?
sadece ben kullanıyorumİnterneti sadece sen kullanmıyorsan dünyanın en normal olayı.
Arkadaki indirmelerden de olabilir, veya binada aynı sağlayıcıyı kullanan var ise, veya aynı alt yapıyı kullanan başka bir sağlayıcıyı kullanan. Ondan dolayı da dalgalanmalar olabilir.sadece ben kullanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
16 ping alabiliyorsam neden tekar 24 oluyor bunu anlamıyorum sabit 16 olsun iss ile mi alakalı alt yapı ile mi anlayamadım
daha önce türknet kullanıyordum sabit 16 alıyordum şuan ise 30 dk lığına 16 ya düşüyor valorantta 16 ping alıyorum 1 maçlığına sonra tekrar 24 oluyor 16 ya aşırı nadir düşüyorArkadaki indirmelerden de olabilir, veya binada aynı sağlayıcıyı kullanan var ise, veya aynı alt yapıyı kullanan başka bir sağlayıcıyı kullanan. Ondan dolayı da dalgalanmalar olabilir.
Dediğim gibi muhtamel sorunlar bunlar olabilir. Çok bir fikrim yok,.daha önce türknet kullanıyordum sabit 16 alıyordum şuan ise 30 dk lığına 16 ya düşüyor valorantta 16 ping alıyorum 1 maçlığına sonra tekrar 24 oluyor 16 ya aşırı nadir düşüyor
Merhabalar, testlerini kablolu yapın. Ve sunucu seçimini yurtiçi olarak comnet seçin. Yurtdışı olarak retn seçin.Comnet kullanıyorum sadece merak ettiğim için soruyorum bazen pingim 16 bazen 18 bazen 24 bazen 25 oluyor ama genel olarak 24-25 oluyor neden böyle oluyor?
hocam bu attığım testlerin tamamı kablolu yapıldı ve interneti sadece ben kullanıyorken yapıldıMerhabalar, testlerini kablolu yapın. Ve sunucu seçimini yurtiçi olarak comnet seçin. Yurtdışı olarak retn seçin.
Dediğimi yaparmısın.hocam bu attığım testlerin tamamı kablolu yapıldı ve interneti sadece ben kullanıyorken yapıldı
şuan comnette sabit 24 retn frankfurt sunucusunda 61 ama bu değerler her an düşebiliyor bunu anlatmaya çalışıyorum sadece speedtest de değil oyun içi pingler de değişiyor lol valorant avrupa sunucusunda bazen 51 bazen 61 oluyor pingDediğimi yaparmısın.
O zaman bağlantı sağlanılan routingler stabil bağlantı sunamamktadır. Sozleşmen sanırım yok İss firması değişikliğine gitmeyi düşündün mü?şuan comnette sabit 24 retn frankfurt sunucusunda 61 ama bu değerler her an düşebiliyor bunu anlatmaya çalışıyorum sadece speedtest de değil oyun içi pingler de değişiyor lol valorant avrupa sunucusunda bazen 51 bazen 61 oluyor ping
1 yıl taahhüt paket aldım comnetten malesef iss değiştirememO zaman bağlantı sağlanılan routingler stabil bağlantı sunamamktadır. Sozleşmen sanırım yok İss firması değişikliğine gitmeyi düşündün mü?
Sanırım para iadesi mevcut oluyordu tam bilmiyorum ama bir ticket'a sorun. Yani yapacak bir şey yok hocam. Boyle kullanın diyim.1 yıl taahhüt paket aldım comnetten malesef iss değiştiremem