Oneomous
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 3,511
Tabii sizin tercihiniz ben karışamamaynen interneti iptal edeceğim 2 hafta sürem var hiçbir para ödemeden iptal edebiliyorum
Tabii sizin tercihiniz ben karışamamaynen interneti iptal edeceğim 2 hafta sürem var hiçbir para ödemeden iptal edebiliyorum
oyun için aldım interneti madem şu anlık oyun oynayamayacağım ne gerek var aylık 100 lira ödemeyeTabii sizin tercihiniz ben karışamam
Kesinlikle dondurma ücreti fazla değilse dondurabilir kablo çektiğinizde direk hizmet alabilmek içinoyun için aldım interneti madem şu anlık oyun oynayamayacağım ne gerek var aylık 100 lira ödemeye
hocam iptal edince şimdi ki gibi zaten gelip kurulum yapıp gitmiyorlar mı? benim bildiğim öyle zaten interneti aldığım zaman 2.gün gelip taktılar yarım saat sonra aktif edildiKesinlikle dondurma ücreti fazla değilse dondurabilir kablo çektiğinizde direk hizmet alabilmek için
Aynı şekilde ollur büyük ihtimalle maalesef o kadar bilgim yokhocam iptal edince şimdi ki gibi zaten gelip kurulum yapıp gitmiyorlar mı? benim bildiğim öyle zaten interneti aldığım zaman 2.gün gelip taktılar yarım saat sonra aktif edildi