Yardım Ping nasıl düşürülür

kaplanharun

Cezalı
80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
19,893
arkdaşlar 16mbps türktelekom internetim var...
Ama speedteste girdiğimde download 4-5-6 arasında gidip geliyor upload 0.5 civarı..
Oyunlarda ping çok çıkıyor özellikle cs go da...
Acaba bendemi sorun var pc den bi ayar yapabilirmiyim.

Arkaplanda interneti kullanan tüm uygulamalar kapanmalı. Bunun dışında sorun çözülmüyorsa altyapı veya bağlantı yetersizdir. Sağlayıcıyla iletişime geçmeyi dene. 11 yıldır internet bağlı ve ilk bikaç sene bunu yaşadım, kimi zaman kendiliğinden geçti. Bunların dışında spesifik bir çözümü yok.

Arkaplanda interneti kullanan tüm uygulamalar kapanmalı. Bunun dışında sorun çözülmüyorsa altyapı veya bağlantı yetersizdir. Sağlayıcıyla iletişime geçmeyi dene. 11 yıldır internet bağlı ve ilk bikaç sene bunu yaşadım, kimi zaman kendiliğinden geçti. Bunların dışında spesifik bir çözümü yok.
Cs goda giriyoeum mesela ilk yarım saat sorun yok sonradan çıkıyor

Ama speedteste girdiğimde download 4-5-6 arasında gidip geliyor upload 0.5 civarı..
Acaba bendemi sorun var PC den bi ayar yapabilirmiyim.
Şu DNS adreslerini gir çok faydası olur.
1.1.1.1 ve 1.0.0.1

Ev içi bağıntılarınızı kontrol edin bence bu kadar düşük veriyor olması normal değil. Ping için de oyundan oyuna değişebiliyor. Serverlara bağlı genelde. İnternet hattınızın kalitesi düzelirse daha stabil ping değerleri alırsınız.

İnterneti Wi-Fi olarak kullanıyorsan sıkıntı yaşayabilirsin.

Ethernet olarak kullanıyorsan kablonda problem olabilir.

Veya modemin güçlü bir modem değilse evde çok cihaz bağlanıyorsada olur.

Acaba bendemi sorun var PC den bi ayar yapabilirmiyim.
ethernet ile bağlayıp bu ayarları yap ben bu şekilde düşürmüştüm yemin ederim maks 70 gördüm eskiden 110 oluyordu ortalama 40 50 arası

o nasıl yapılıyordu ya biliyordumda hatırlayamadım şimdi
Burda anlatıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,177,906
Üyeler
186,962
Son üye
Metin2Can