Neler Yeni

Ping sorunu yaşamaktayım

gatenhell

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Hell
Merhaba,
WoT oynuyorum, uzun süredir bi ping sorunum var her çözümü denedim lakin çözülmedi. İlk başta TTNET'i arayıp her bağlantı noktamı değiştirip güncelleme sağlattım fakat halen devam etti. Oyun destek ekibi bu şekilde bir cevap iletti bana. ( Siyahlıklar falan tarafımca yapılmıştır. ) . Ben şimdi TTNET'i arayıp neyi düzeltin dicem anlamadım bilgisi olan var mı ? (8. aralıktan başlayıp 13'e kadar veri kaybınız var internet sağlayıcınız ile alakalı dediler.)

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-01-30 200542.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-30 200542.png
    121.3 KB · Hit: 12

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,591
İsim
ismail
wot blitz'den daralıp wot pc indirdim başlangıç için önereceğin heavy ağacı var mı?
Merhaba,
WoT oynuyorum, uzun süredir bi ping sorunum var her çözümü denedim lakin çözülmedi. İlk başta TTNET'i arayıp her bağlantı noktamı değiştirip güncelleme sağlattım fakat halen devam etti. Oyun destek ekibi bu şekilde bir cevap iletti bana. ( Siyahlıklar falan tarafımca yapılmıştır. ) . Ben şimdi TTNET'i arayıp neyi düzeltin dicem anlamadım bilgisi olan var mı ? (8. aralıktan başlayıp 13'e kadar veri kaybınız var internet sağlayıcınız ile alakalı dediler.)

gatenhell

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Hell
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
wot blitz'den daralıp wot pc indirdim başlangıç için önereceğin heavy ağacı var mı?
Ben oyuna ST2 ile başladım ama super heavy olarak geçer o, mekaniği farklıdır. Önereceğim 277 hattı, IS7 hattı, Super Conq hattı, T110E5 hattı, yeni buff ile M-V-Y hattı da güzel oldu biraz. Bu tanklar ileride hücum olsun sefer olsun işine yarar bir klana girecek olduğunda da bu tarz tanklar isterler senden. Ama hata yapıp sadece ağır gitme, medium light ve avcı da oyna ki onlar nasıl düşünür öğren. Videolar izlemeyi unutma bir sorun olursa burdan veya teamspeak 6 üzerinden iletişim kurabilirsin SSte oyun içi adımda yazıyor. TS6 kullanıcı adımda buradakiyle aynı.

Top Bottom