Ping Sorunu Yaşıyorum

Reaksiyon skoru
50
merhabalar ben 16/08 adsl ttnet kullanıyorum 2 yıll tahhüt vardı 25 gün sonra bitiyo vdsl e geçicem ve lanet internetten kurtulucam ya arayüzden kullanıcı sınırını 1 yapıyorum sadece ben kablo ile bağlıyım zaten internet 1 kişi insta da dolansa bile 400 e çıkıyo şimdi sadece ben bağlı olmama rağmen arkada hiç bir program çalışmamasına rağmen ama kesinlikle hiçbir program çlışmıyor arkada indirme vs. sadece ben kablo ile bağlıyım valorantta 130 ping sabit arada 400 e çıkıyo 1000 e çıkıyo hatta ben hareket ediyorum ama diğerlerinde afk gözüküyorum sebebi nedir o kadar sinirliyimki rank atlama maçım köğek gibi kasıyorum plat olmak için ve o kadar uğraş, 1 maç bile 50 dakka sürüyorken internet o kadar kmötü ki 50 dakka emeğim boşa gidiyor bu pingin sebebi nedir ??????

kabloda pingin daha düşük olması gerekir ömrü bitiştir modemin yüksek ihtimalle
bende öyle düşünüyorum yardımcı olduğunuz için size teşekkürler veadsl altyapını allah belasını ve ttnetin allah belasını versin 24 mbps vdsl e 120 lira istedi ve tahhütlü fiyatı tahhütsüzü 260 lira imiş !!!

bende öyle düşünüyorum yardımcı olduğunuz için size teşekkürler veadsl altyapını allah belasını ve ttnetin allah belasını versin 24 mbps vdsl e 120 lira istedi ve tahhütlü fiyatı tahhütsüzü 260 lira imiş !!!
maalesef internet sağlayıcıları soygun yapıyor süper online bir bak istersen modem ücreti ve kurulum ücreti almadan yine o fiyatlarda bulursun süper online daha iyidir

Eğer Türk Telekom altyapınız varsa Millenicom veya Türknet'ten daha uygun fiyatlı daha yüksek hızda internet alabilirsiniz.

Faturayi sinida odemezsen hizi azalir internetin

Kardeşim ben ttnet kullanıyodum çok pahalı diye turknete gectim yaklasık 3 sene kullandım bak bu kardeşine güven ttnette çektiğin sıkıntının 10 katını cekersin turknette, yalnizca ping değil surekli baglanti kopuyor gelmiyor gece 12 den sonra durduk yere interneti kesip uzun bi süre vermiyolar müsteri temsilcisi de yok vs vs saymakla bitmez. Netspeed'e geçtim 3 - 4 ay kadar oluyor pingim digerleriyle neredeyse aynı 4- 50 arası gidip geliyor 85 tl oduyorum taahhüt yok 35/8 internet hızim var bir gün olsun internette kopma olmadı veya baska bi sorun olmadı keske en basta buna gecseydim. Bu arada modemim yaklasık 10 yillık. Eger netspeede flan gececek olursan bana bi sekilde ulas burdan özel mesaj var mı bilmiyorum yoksa instagram adresimi yazabilirim sana verecegim referans koduyla bascurursan 12 ay boyunca 5 lira daha uyguna da kullanırsin 85 degil 80 odersin aklinda bulunsun

Geri