Merhaba öncelikle ben 2 katlı bir evde yaşıyorum eskiden tek alt kattan kablo çekiyordum ama hem kedinin ısırması hemde insanların ayağına dolanması yüzünden internet sağlayıcımla görüştüm ben muğla bölgesinde yaşıyorum kırsal bir alan yaşadığım yerde bırak benim evde altyapı olmasını yaşadığım yerde bile sadece şehirin ortasında bir kaç yerde altyapı var bende bundan dolayısıyla çanaklı internete geçmiştim neyse ben dediğim gibi bu kablodan dolayı bana dedilerki size biz bir tane daha modem vericeğiz bi tanede switch 100 mbps lik yeter dediler tamam dedim aldım geldiler yaptılar arkadaşlar varken iyiydi internet ama 30 dk sonra cs girdim eskiden 30 50 ping arası olan internet en az 100 ping ortalama 150 bi anda 300 400 e çıkıp geri 100 e düşüyor ne yaptıysam olmadı arayüzede özel şifre yapmışlar girilmiyor ip çakışmasıda yok diğer modemi kapatıp girdim aynı onları aradım internet sağlayıcını biz pinge bir şey yapamayız gibi bir yanıt aldım ne yapmalıyım olmaz ise iade yapıcam yani internet işlerinide pek anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim