Neler Yeni

Ping sorunu

koyash

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
emre
Arkadaşlar konu doğru yerdemi bilmiyorum fakat sorunum şu , alttaki değerler laptopta wifi kullanarak aldığım değerler ama valorant a girince pingim 100ün altına neredeyse düşmüyor ara sıra 500lere falan bile çıkıyor ping neden yüksek olur , modemim türk telekomun verdiği modem değiştirmelimiyim pingi azaltırmı?
Ekran Görüntüsü (91).png

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Hız testi yaparken valorant sunucularına bağlanmıyorsun. O ping değeri sadece Türkiye'de sunucusu olanlar için.

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Arkadaşlar konu doğru yerdemi bilmiyorum fakat sorunum şu , alttaki değerler laptopta wifi kullanarak aldığım değerler ama valorant a girince pingim 100ün altına neredeyse düşmüyor ara sıra 500lere falan bile çıkıyor ping neden yüksek olur , modemim türk telekomun verdiği modem değiştirmelimiyim pingi azaltırmı?Alıntıyı görüntüle
Aynı sorunu bende yaşadım. Ticket at. Ping plotter diye bir programa yönlendirip 5 dakika test yapmanı istiyorlar o arada arkada bir şey açık olmamasına dikkat et. Bana bu şekilde yardım etmişlerdi. Eskiden çok ani ping çıkışı yiyordum ve sık sık olurken bunları yapınca düzelmişti eskisi kadar sık değil artık.
1594419626153.png

koyash

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hız testi yaparken valorant sunucularına bağlanmıyorsun. O ping değeri sadece Türkiye'de sunucusu olanlar için.
Peki valorant ta 100+ ping almam normal mi yani? adam akıllı oynayamıyorum ping yüzünden

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Peki valorant ta 100+ ping almam normal mi yani? adam akıllı oynayamıyorum ping yüzünden
Muhtemelen sabit ip adresin yok bazı internet sağlayıcıları bazı müşterilerine sabit ip adresi vermeyebiliyorlar arkadaşımda çok yaşıyor bunu 2 kişi pingimiz 20-30 ken onunki 60-70

EsatBey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Esat
Arkadaşlar konu doğru yerdemi bilmiyorum fakat sorunum şu , alttaki değerler laptopta wifi kullanarak aldığım değerler ama valorant a girince pingim 100ün altına neredeyse düşmüyor ara sıra 500lere falan bile çıkıyor ping neden yüksek olur , modemim türk telekomun verdiği modem değiştirmelimiyim pingi azaltırmı?Alıntıyı görüntüle
Dostum pc çok ısınıyorsa ping yükselir. Server kötü ise yükselir. Sunucu türkiye'de değilse yüksek olur zaten. Üstelik türktelekom zaten adam gibi bir firma değil illallah ettim.

koyash

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Muhtemelen sabit ip adresin yok bazı internet sağlayıcıları bazı müşterilerine sabit ip adresi vermeyebiliyorlar arkadaşımda çok yaşıyor bunu 2 kişi pingimiz 20-30 ken onunki 60-70
İnternetini nereden alıyorusn?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Dostum PC çok ısınıyorsa ping yükselir. Server kötü ise yükselir. Sunucu türkiye'de değilse yüksek olur zaten. Üstelik türktelekom zaten adam gibi bir firma değil illallah ettim.
Hocam türk telekom benim internet. Avrupa'daki sunuculara 60-80 ping arası giriyorum.

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Dostum PC çok ısınıyorsa ping yükselir. Server kötü ise yükselir. Sunucu türkiye'de değilse yüksek olur zaten. Üstelik türktelekom zaten adam gibi bir firma değil illallah ettim.
Pc ile bir alakası olduğunu düşünmüyorum. Genel olarak türkiyenin altyapısı kötü zaten. Yıl olmuş 2020 avrupada 1000mbps internet 60-70€ gibi fiyatlarayken ben burda 60 liraya 800kbps internet alıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam türk telekom benim internet. Avrupa'daki sunuculara 60-80 ping arası giriyorum.
Avrupa sunucularında benimde aşağı yukarı o arada. Allahtan ping konusunda bir sıkıntı yaşatmıyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,209
Üyeler
167,937
Son üye
nyz05
Top Bottom