Neler Yeni

Ping sorununu nasıl çözerim

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Emrah kiraz
yeni eve taşındım ve bununla birlikte yeni pc de aldım pc ile ilgili bir sıkıntım yok masaüstü aldım bu arada pc yi sıkıntım ping sorunu valorant istanbul sunucusunda oynuyorum pingim 150-500 bazenleri 900-100 ms e kadar çıkıyor ama başka oyunlarda pubg csgo pubg mobile ping sorunu yaşamıyorum yaşasamda bikaç saniye sürüyor normal oynuyorum masaüstü aldığımı söylemiştim modem ile pc arasında mesafe uzak olduğu için wrilles adaptör kurtarmadı değiştirdim ve üstüne acces point aldım böylece tam performansı mbps anlamında sağladım ben sorunun nerede olduğunu çözemedim biraz yazılar saçma oldu kusura bakmayın böyle yaşayan ve çözen varsa taktik verbilirmi

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
yeni eve taşındım ve bununla birlikte yeni PC de aldım PC ile ilgili bir sıkıntım yok masaüstü aldım bu arada PC yi sıkıntım ping sorunu valorant istanbul sunucusunda oynuyorum pingim 150-500 bazenleri 900-100 ms e kadar çıkıyor ama başka oyunlarda PUBG csgo PUBG mobile ping sorunu yaşamıyorum yaşasamda bikaç saniye sürüyor normal oynuyorum masaüstü aldığımı söylemiştim modem ile PC arasında mesafe uzak olduğu için wrilles adaptör kurtarmadı değiştirdim ve üstüne acces point aldım böylece tam performansı mbps anlamında sağladım ben sorunun nerede olduğunu çözemedim biraz yazılar saçma oldu kusura bakmayın böyle yaşayan ve çözen varsa taktik verbilirmi
Adaptör ile mi bağlanıyorsunuz ?
Yoksa kabloya mı çevirdiniz ?

abdmtlcn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Abdullah
ağ ara belleği diye bir ayar var sanırım o ayarı asgari yapmanız lazım(valorant)

ıcewallowyou

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Ataberk Yenigün
yeni eve taşındım ve bununla birlikte yeni PC de aldım PC ile ilgili bir sıkıntım yok masaüstü aldım bu arada PC yi sıkıntım ping sorunu valorant istanbul sunucusunda oynuyorum pingim 150-500 bazenleri 900-100 ms e kadar çıkıyor ama başka oyunlarda PUBG csgo PUBG mobile ping sorunu yaşamıyorum yaşasamda bikaç saniye sürüyor normal oynuyorum masaüstü aldığımı söylemiştim modem ile PC arasında mesafe uzak olduğu için wrilles adaptör kurtarmadı değiştirdim ve üstüne acces point aldım böylece tam performansı mbps anlamında sağladım ben sorunun nerede olduğunu çözemedim biraz yazılar saçma oldu kusura bakmayın böyle yaşayan ve çözen varsa taktik verbilirmi
adaptörle bağlanıyorsanız olur bende kasamı ılk aldıgımda adaptor ile baglanıyordum boyle bışey görmedim kabloya geçince düzeldi

Top Bottom