Neler Yeni

Yardım Ping yükselmesi sorunu

cansux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Cansu
Instagram
cansuofcx
Discord
cansuxw
Merhaba, eskiden millenicom kullaniyordum pingim 22-24 arasıydı hem testlerde hem de valorantta. Şuan netspeed'e geçtim pingim testlerde 26 valorantta ise 26-33 arasında. Bu sorunu nasıl çözebilirim lütfen yardımcı olur musunuz? Biliyorum ping değerlerim çok kötü değil etkilemez bile fakat yinede psikolojik olarak istiyorum tabiiki. ( Elazığ da yaşıyorum)

Son düzenleme:

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
Emre
Merhaba, eskiden millenicom kullaniyordum pingim 22-24 arasıydı hem testlerde hem de valorantta. Şuan netspeed'e geçtim pingim testlerde 26 valorantta ise 26-33 arasında. Bu sorunu nasıl çözebilirim lütfen yardımcı olur musunuz? Biliyorum ping değerlerim çok kötü değil etkilemez bile fakat yinede psikolojik olarak istiyorum tabiiki.
Millenicom'da bile o kadar kötü nasıl ping aldınız ki bende millenicom kullanıyordum valorant'da 10 alıyordum. Şu an türknet'e geçiş yaptım eve gidince test edicem tahminimce yine 10 olur gibime geliyor. Sizin sorun sağlayıcıdan değilde altyapınız ile alakalı olabilir bence. MH'yi aradınız mı hiç

cansux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Cansu
Instagram
cansuofcx
Discord
cansuxw
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Millenicom'da bile o kadar kötü nasıl ping aldınız ki bende millenicom kullanıyordum valorant'da 10 alıyordum. Şu an türknet'e geçiş yaptım eve gidince test edicem tahminimce yine 10 olur gibime geliyor. Sizin sorun sağlayıcıdan değilde altyapınız ile alakalı olabilir bence. MH'yi aradınız mı hiç
Aradım sonuç bulamadım.

cansux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Cansu
Instagram
cansuofcx
Discord
cansuxw
Kablolu mu bağlanıyorsunuz kablosuz mu
Kablolu tabiiki, netspeedden alakalı muhtemelen çünkü millenide 22-24 arası idi. Netspeedde 26-35 arası. Millenide de paket kaybım vardı zaten burada yok.

goygoy.x

80+
Bu çözülebilecek bir sorun değil gibi, arayıp bildirsen de çok umursamazlar seni.

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Yunus Emre Uzun
Kablolu tabiiki, netspeedden alakalı muhtemelen çünkü millenide 22-24 arası idi. Netspeedde 26-35 arası. Millenide de paket kaybım vardı zaten burada yok.
sizden kaynaklanan bir sorun gibi gözükmüyor oyun zevkinizi bozmuyorsa bence dert etmeyin markaların klasik sorumsuzlukları :/

cansux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Cansu
Instagram
cansuofcx
Discord
cansuxw
Bu çözülebilecek bir sorun değil gibi, arayıp bildirsen de çok umursamazlar seni.
Umursuyorlar bir çok şey denettiler fakat çözüm bulamadık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sizden kaynaklanan bir sorun gibi gözükmüyor oyun zevkinizi bozmuyorsa bence dert etmeyin markaların klasik sorumsuzlukları :/
Psikolojik olarak rahatsız etti biraz, 22-24 ile 26-35 arasında biraz farkta var tabiiki.

goygoy.x

80+
Umursuyorlar bir çok şey denettiler fakat çözüm bulamadık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Psikolojik olarak rahatsız etti biraz, 22-24 ile 26-35 arasında biraz farkta var tabiiki.
Normaldir, yadırgamıyorum. Birkaç ufak tavsiye vereyim:
Görev yöneticisinden oynadığın oyun veya discord tarzı bir uygulama dışında ağ kullanan bir uygulama varsa (haberler vs. kullanıyor) bunları kapat.
İşletim sisteminin yani windowsunun update'lerini aksatma nadiren de olsa internet ile ilgili önemli güncelleştirmeler gelebiliyor.
Hâlâ kaldı mı bilmiyorum ama basit dille anlatmam gerekirse internete birileri bağlandıkça kullanılmasa bile her cihaz azar azar interneti çektiği için dağılıyor. Artık etkisinin neredeyse hiç hissedilmemesi gerekiyor ama maalesef hâlâ var. Yani oyuna girerken uyuyan birileri falan varsa gidip gizlice internetten çıkış yapabilirsin :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Yunus Emre Uzun
Görev yöneticisinden oynadığın oyun veya discord tarzı bir uygulama dışında ağ kullanan bir uygulama varsa (haberler vs. kullanıyor) bunları kapat.
İşletim sisteminin yani windowsunun update'lerini aksatma nadiren de olsa internet ile ilgili önemli güncelleştirmeler gelebiliyor.
Hâlâ kaldı mı bilmiyorum ama basit dille anlatmam gerekirse internete birileri bağlandıkça kullanılmasa bile her cihaz azar azar interneti çektiği için dağılıyor. Artık etkisinin neredeyse hiç hissedilmemesi gerekiyor ama maalesef hâlâ var. Yani oyuna girerken uyuyan birileri falan varsa gidip gizlice internetten çıkış yapabilirsin :)
ağzınıza sağlık hocam güzel ve önemli tavsiyeler vermişsiniz :D

goygoy.x

80+
ağzınıza sağlık hocam güzel ve önemli tavsiyeler vermişsiniz :D
Gülme kanka gülme. Asıl gülünecek bir şey varsa evimde altyapı olmadığı için netmax gibi bela bir internet sağlayıcısıyla cebelleşmemdir. Sağolsunlar 2-3 ping değeri için az önce saydığım şeylerin aslında birer nimet olduğunu anladım. :[

cansux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Cansu
Instagram
cansuofcx
Discord
cansuxw
Hımm. Öncelikle teşekkür ederimm arka planda çalışan herhangi bir uygulama bulunmuyor bilgisayarım bomboş chrome valorant harici hiç bir sey yok Windowsumda güncel son şey ise zaten bir tek ben bağlanıyorum😇

goygoy.x

80+
Hımm. Öncelikle teşekkür ederimm arka planda çalışan herhangi bir uygulama bulunmuyor bilgisayarım bomboş chrome valorant harici hiç bir sey yok Windowsumda güncel son şey ise zaten bir tek ben bağlanıyorum😇
O zaman verebileceğim tavsiye kalmadı, biz buraya kadar işledik xd.
Umarım sorunun çözülür. İyi forumlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,219
Üyeler
165,490
Son üye
yasin.oklp
Top Bottom